Bozyaka’dan Adaylık Açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Bozyaka’dan Adaylık Açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2015 15:33

CUMHURİYET HALK PARTİSİ (CHP) MANİSA GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI SERDAR BOZYAKA, GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞI İÇİN YENİDEN ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Gençlik Kolları Başkanı Serdar Bozyaka, Gençlik Kolları Başkanlığı için yeniden aday olduğunu açıkladı.
CHP Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Serdar Bozyaka, yeniden Gençlik Kolları Başkanlığı için adaylığını açıkladı. Manisa CHP İl Başkanlığı önünde gerçekleştirilen adaylık açıklamasına CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, CHP Manisa İl Başkanı Mustafa Ada, ilçe gençlik kolları başkanları ve partililer katıldı. Adaylık açıklaması öncesi göreve geldiği günden bu güne yaptığı faaliyetleri anlatan Bozyaka, "İlk hedefimiz var olan gençlik örgütlerine dinamizm kazandırmak oldu. Göreve geldiğimizde 3 ilçede gençlik yapılanmasını devralmışken kısa sürede 17 ilçemizin tamamında aktif bir gençlik örgütlenmesine sahip olduk" dedi. Bozyaka adaylık açıklamasında şöyle konuştu: "Ötekileştirildik. İşsiz bırakıldık. Türkiye’de genç muhalif olmanın bedelini ödedik. Direndik ve yargılandık. Bizler gençliği haftanın 3 günü adliye koridorlarında geçenleriz. Bizler hakları gasp edilen tekel işçileriyiz. Atanamayan öğretmenleriz. Ay sonunun getiremeyen memur, tarlada çürütülen mahsul aç bırakılan çiftçileriz bizler. Sömürülen emeğiz. Çaldığınız yetim hakkı, Soma’da tekmelenen madenciyiz bizler. Termik santral için talan edilen Karadeniz yaylasıyız bizler. Nikel madeni için delik deşik edilen Çal Dağıyız. AVM için yıkmaya çalıştıkları Gezi Parkıyız. Yığca’da kesilen zeytin ağaçlarıyız bizler. Alaşehir’de paketleyip satılan derenin sularıyız. Ezilen karınca, zehirlenen köpek, yuvasından edilen kuşuz bizler. Biz tüm bunlarla mücadele etmek için adayız. Faşizme karşı direnmek için adayız. Karanlıkları aydınlığa çevirmek için adayız. Gençler olarak daha çok örgütlenmek, genç kardeşlerimizi partimize daha çok kazandırmak için adayız"
CHP Manisa İl Gençlik Kolları Olağan Seçimli Kongresi 20 Aralık Pazar günü Pazarcılar odasında gerçekleştirilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!