Bozüyük'te Mithat Körler konseri

Güncelleme Tarihi:

Bozüyükte Mithat Körler konseri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2017 19:37

Bozüyük'te Mithat Körler konseri

Haberin Devamı


Fatma SAVAŞ İNAL/BOZÜYÜK, (Bilecik), (DHA)- BOZÜYÜK Belediyesi tarafından, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Mithat Körler konseri büyük ilgi gördü.
Bozüyük Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen konser programı soğuk havaya rağmen yoğun ilgi görürken, Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran Bozüyüklüler 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu Mithat Körler ile birlikte yaşadı. Düzenlenen konsere, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve ailesi, Garnizon Komutanı Murat Günhan, İlçe Jandarma Komutanı Süleyman Can, AK Parti Bilecik eski milletvekili Fahrettin Poyraz, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Belediye Başkan Yardımcıları, Bilecik İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin Çam, Bozüyük AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ve zafer coşkusunu yaşayan çok sayıda vatandaş katıldı. 
Programın başlaması ile birlikte alanda bulunan vatandaşlar, ünlü sanatçı Mithat Körler tarafından seslendirilen birbirinden güzel şarkılar ile eğlenirken, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı. Başkan Bakıcı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
"Türk tarihimizde bazı savaşlar vardır ki tarihe altın harflerle yazılmıştır. Bu savaşların en önemlilerinden olan, 1071 Malazgirt savaşında,1299 yılında Osmanlı'nın ve Bilecik'in kuruluşu olan savaşlarda,1453 İstanbul'un fethinde ve akabinde yine bu asil kanı taşıyan ordumuz ile zafere kavuştuğumuz 1922 yılındaki savaşlarda vatanı için şehit düşmüş Şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazi Mustafa kemal Atatürk'ün muhteşem savaş stratejisi ile düşmanı bu topraklardan ebediyen attığı zaferin yıl dönümünde sizlerle birlikte olmak bizler için büyük bir mutluluktu. Bugün rahatça bu topraklarda yaşıyorsak, bunu canı pahasına vatanını korumuş şehitlerimize ve bugün de bizleri ve ülkemizi koruyan güvenlik güçlerimize borçluyuz. Bizler için asıl önemli olan birlik, beraberlik ve kardeşliktir. Nice programlarımızı sizlerle birlikte yapmak dileği ile hepimizin Zafer Bayramı kutlu olsun diyor ve Tüm Müslüman kardeşlerimizin önümüzdeki Kurban Bayramını kutluyorum. Sözlerime burada son verirken, bu etkinliğin düzenlenmesinde büyük emeği olan 54. Dönem Gençlik ve Spor Bakanımız Bahattin Şeker'e ve bu akşamda alanımızı dolduran tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum."
Konuşmasının ardından sanatçı Mithat Körler'e plaket ve çiçek takdim eden Başkan Bakıcı sahneyi sevilen sanatçıya bıraktı. Söylediği birbirinden güzel şarkılar ile alanda bulunanları bazen hüzünlendiren bazen ise eğlendiren Mithat Körler, sık sık sahneden inerek şarkılarını vatandaşlar ile birlikte söyledi. Muhteşem bir konserin gerçekleştiği etkinlikte Belediye Başkanı Fatih Bakıcı sanatçı Mithat Körler ile birlikte şarkı söylerken, alanda bulunan vatandaşlar şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Son derece sıcak ve güzel görüntülerin ortaya çıktığı konser yaklaşık olarak iki buçuk saat sürerken, konser sonunda çalınan oyun havaları ile Bozüyüklüler zaferin yıldönümünde coşkulu ve muhteşem bir gece yaşadı.
-

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!