Bozüyük Belediyesi’nden Ücretsiz Göz Taraması

Güncelleme Tarihi:

Bozüyük Belediyesi’nden Ücretsiz Göz Taraması
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2015 18:32

göz taraması

Bozüyük Belediyesi tarafından vatandaşlara ücretsiz göz taraması yaptırıldı.
Bozüyük Belediyesi ile Özel Eragöz Göz Hastalıkları Merkezi iş birliği ile düzenlenen göz taraması Yeni Mahalle Konağı’nda yapıldı. Bir günde yaklaşık 450 kişiye yapılan göz taramasında; vatandaşların göz tansiyonu, miyop, hipermetrop, astigmat, katarakt ve göz bozukluklarına bakıldı. Hastalık teşhisi konulan vatandaşlara yardımcı olunarak gerekli bilgilendirme ve yönlendirmeler yapıldı.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, göz sağlığının önemine dikkat çekerek “Gözler insan vücudunun cevheridir, çok iyi korunması gerekir. Bu açıdan periyodik olarak göz muayenesi yaptırmalıyız. Yeni Mahalle Konağı’mızda, modern cihazlar eşliğinde halkımızın göz muayeneleri ücretsiz olarak yapılarak herhangi bir rahatsızlığı bulunanların bu durumları teşhis edildi ve kendilerine tedavi süreci ile ilgili bilgi verildi. Vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği sağlık taramalarımızı ve sağlık konulu seminerleri önümüzdeki günlerde de sürdüreceğiz” dedi
Göz tansiyonu ve göz bozukluklarının teşhisi konusunda ücretsiz sağlık hizmeti alan vatandaşlar ise kendilerine bu imkânı tanıyan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya teşekkür ettiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!