Bozkurt Kaymakamlığı “Herşey Bir Gülüş İçin” Projesini Gerçekleştirdi

Güncelleme Tarihi:

Bozkurt Kaymakamlığı “Herşey Bir Gülüş İçin” Projesini Gerçekleştirdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2015 09:58

BOZKURT KAYMAKAMLIĞI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN SOSYAL HİZMET PROJESİ İLE İLÇE MERKEZİ VE KÖYLERİNDE İKAMET EDEN ÇOCUKLARA ÇOCUK ODASI ALINARAK EVLERİNE KURULDU.

Bozkurt Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı “Herşey Bir Gülüş İçin” isimli sosyal projesini hayata geçirdi.
Bozkurt Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından gerçekleştirilen sosyal hizmet projesi ile Bozkurt ilçe merkezi ve köylerinde ikamet eden çocuklara çocuk odası alınarak evlerine kuruldu.
Çocuk odası kurulan aileleri ziyaret ederek onlarla sohbet eden Bozkurt Kaymakamı Murat Gökoğlu, vakfı tarafından yapılan proje kapsamında; ilçe merkezinde ve köylerde ikamet eden 3294 sayılı kanun kapsamında vakıfda kaydı bulunan 11 ailenin 24 çocuğuna çocuk odası yapıldığını belirtti.
Çocuk odalarına baza, yatak, çalışma masası ve koltuğu, gardırop, yorgan, yastık ve nevresim takımı alındığını belirten Murat Gökoğlu; “Geleceğimizin yarınları olan çocuklarımızın gülüşü her şeye değer dedik ve “Herşey Bir Gülüş İçin” projesini hayata geçirdik. Çocuklarımız çok değerli bir hazinedir onları onurlandırmalıyız, onlar yaşamın çağrısının kızlar ve oğullarıdır, sevgimizi vermeliyiz. Ailelerin, özellikle çocuklarımızın mutluluğu gözlerinden okunuyor, çocuklarımızın her zaman yanındayız, bizler ailenin bireyleriyiz onların daha iyi bir ortam da yetişmesi, mutlu ve başarılı birey olmaları için her türlü desteği vermeye ihtiyaçlarını ve eksiklerini gidermeye hazırız” dedi.
Kaymakam Gökoğlu, “Bir çocuğun hayatına önem vermek, onu eğitmek o ülkenin geleceğini belirler” İfadeleriyle gerçekleştirdikleri projenin önemine dikkat çekti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!