Böylesini daha önce görmedim

Güncelleme Tarihi:

Böylesini daha önce görmedim
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 15, 2011 00:00

Fenerbahçe'nin Juventus'tan kiraladığı İsviçreli oyuncu Reto Ziegler, transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İşte Reto Ziegler'in açıklamaları...

 

Çok iyi bir aile ortamı buldum. F.Bahçe'de çok iyi karşılandım. Takım arkadaşlarım sanki aileden bir parçaymış gibi çok iyi bir karşılama hazırladılar. Burada çok iyi bir aile ortamı buldum.

 

Benim adıma her şey güzel bir şekilde gidiyor. İlk maçla ilgili olarak zor bir maçtı zaten zor olacağını da biliyorduk. Önemli olan kazanmaktı, kazandığımız için mutluyuz. Bundan sonrasına devam edeceğiz, bakacağız.

 

Daha önce boş tribünlere karşı oynadı mı?

 

Futbol kariyerimde ilk kez boÅŸ tribünlere karşı oynadım. Farklı bir deneyim oldu benim için ama bunlar da önemli çünkü Biz Fenerbahçe'yiz, F.Bahçe için elimizden  gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.ÂÖyle de olması lazım, kulübün büyüklüğü de bunu gösteriyor. Ligin ilk maçında en iyi futbolumuzu oynayamadık, ama  elimizden gelenin en iyisini yaptık. 3 puan almamız gerekiyordu bunu aldığımız için mutluyuz.

 

Haberin Devamı

Samandıra'daki coşkulu uğurlama hakkında

 

Hiç böylesine yoğun bir taraftar grubu tezahürat görmedim. İtalya'da bir takım derbi maçlarda yoğun tezahürat eşliğinde tesislerde çıkıp maçlara gidiyorduk. Ama ilk defa böyle bir coşkulu uğurlama gördüm. Gerçekten çok etkileyici bir taraftar grubu var. Maçı oynarken de stadın dışında toplanan taraftarların yaptıkları tezahüratları duyuyorduk, bu da gerçekten inanılmazdı.

Transferiyle ilgili

Trabzonspor'un bir ilgisi vardı. Ama şöyle lazım 1 gün içerisinde bitmesi gereken bir transfer gibiydi. Biraz acele etmemiz gerekiyordu. Ben çok fazla acele etmek  istemedim. F.Bahçe'nin Ocak ayında bana ilgi gösterdiğini biliyordum. Hocanın da beni yakından tanıdığını istediğini ve yakından takip ettiğini biliyordum. F.Bahçe'nin de büyüklüğü ortada; ben doğru karar verdiğimi düşünüyorum. Şu ana kadar herşey çok iyi gidiyor. Çok mutluyum. Doğru bir seçim yaptığımı düşünüyorum

Haberin Devamı

Başkanın durumu ve goldeki sevinç

Saha içerisinde oynayan oyuncular durumun kötü olduğunu, yardımcı olmamız gerektiğini biliyoruz. Cristian attığı golden sonra böyle bir sevinçte bulundu.  Bizler de başkanımıza olabildiğince yakın olup, ne yapabiliriz elimizden geldiğini yapmaya çalışıyoruz. Bu şekilde bir tepki gösterdik. Oyuncular olarak işin bilincindeyiz. Bize düşen görevi de biliyoruz. Böyle bir gol sevinci çıktı, hepimiz de iştirakte bulunduk gol sevincine.

Andre Santos ile kıyaslanması

Ofans yapmasını seven bir bek oyuncusuyum. Burada bunu gösterebileceğim inandığım bir ortam var. Hocamızın da bekler üzerinde ağırlık verdiğini biliyorum.

Haberin Devamı

İlk maçta çok fazla birbirimizi daha yeni tanıyoruz, tam alıştığım söylenemez takım arkadaşlarıma. İlk maçım için fena bir performans gösterdiğimi ortaya koyduğumu söyleyebilirim. Zaman geçtikçe ben onlara onlar bana alıştıkça gözle görülür bir şekilde daha iyi bir gelişme olacak.  Atak konusunda biraz daha kendisini göstermesini düşünüyorum.

F.Bahçe'de kalmak ister mi

Juventus ile imzaladığım zaman Bellini vardı, şu an teknik direktör değildi, yeni gelen antrenör benim gibi atak karakterli bir oyuncusunu tercih etmedi.

Yaşanan sıkıntı da buydu, beni tutmak istemediler. Fenerbahçe gibi oynama fırsatı duyunca buraya geldim. burada kalmam sadece bana bağlı değil, günler neyi gerektirecek bunu bilmiyorum. tek başıma benim alacağım karar değil,. Zaman gösterecek, zaman gelince değerlendiririz.

Haberin Devamı

 

 Fenerbahçe antrenmanı

Fenerbahçe, ligin ikinci haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. F.Bahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen  antrenman öncesi teknik direktör Aykut Kocaman, saha içerisinde oyuncularıyla bir toplantı yaptı. Orduspor galibiyeti nedeniyle oyuncularını kutlayan Kocaman, "Orduspor galibiyeti çok önemliydi. Galibiyet nedeniyle hepinizi teknik ediyorum. Önümüzde zorlu bir periyot var. Arka arkaya Türkiye'nin en zorlu deplasmanlarına gideceğiz. Ayaklarınız açılana, maç temposunu kazanana kadar dikkatli olmalıyız. Bu zorlu periyotta sizden en iyi performansı sahaya yansıtmanızı bekliyorum" dedi.

Haberin Devamı

Kocaman, Gökhan Gönül'ün durumu hakkında doktordan bilgi aldı

Teknik direktör Aykut Kocaman, sakat oyuncuların durumunu da yakından takip ediyor. Kocaman, kaburgasındaki sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Gökhan Gönül'ün durumu hakkında kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık hakkında bilgi aldı. Antrenman sırasında kulüp doktoru ve Gökhan Gönül ile saha kenarında bir süre baş başa görüşen Kocaman, Gökhan Gönül'ün maça yetiştirilmesini istedi.

Antrenmana tedavileri süren Gökhan Gönül, Emre ve Serdar katılmazken, bu futbolcuların tesislerde tedavi olduğu belirtildi. Tedavileri süren Orhan Şam ve Özer ise bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı çalışma yaptı. Genç futbolcu Recep Nİyaz ise takımla birlikte düz koşu yaptıktan sonra takımdan ayrı antrenör Alper Aşçı yönetimde takımdan ayrı çalışmalar yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!