Böyle de olmaz ki

Güncelleme Tarihi:

Böyle de olmaz ki
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 1997 00:00

Devrim SAĞIROĞLU
Haberin Devamı

Yok, yok.. Böyle olmaz. Sen Kocaeli ve Fenerbahçe deplasmanlarını kayıpsız atlatacak, üç maçta 9 puanla liderlik koltuğuna oturacak, üstüne üstlük UEFA Kupası'nda tur atlayacaksın. Sonra sahanda Antalyaspor karşısında dokuz doğurup, 1 puanı zor kurtaracaksın. Böyle bir istikrarsızlık olur mu?

Trabzonspor'da libero Okan, yolgeçen hanı gibi. Yenilen gol dışında, bir başka inanılmaz hatası var ki, Kamil 22. dakikada Metin Aktaş'la burun buruna kaldığı pozisyonda topu filelere gönderse, Avni Aker Stadı cenaze yeri gibi olacak. Orta saha tel tel dökülüyor. Ünal, Abdullah, Misse Misse, Kazım, Ogün'den al birini, vur ötekine. İleride Vugrineç var mı, yok mu belli değil. Hami yalnızları oynuyor. Sayısız şutunun yanı sıra, bir sağdan, bir soldan volta atıyor. Bu Hami'nin görevi mi? Takımın kanatları nerede? Vugrineç ile Misse Misse ne zaman oynayacak? Metin Aktaş, Tolunay, İskender, Hami dışındakiler şaşırtıcı bir görüntü içinde. İkinci yarıda Tolunay'ın orta alana alınması, Orhan'ın oyuna girmesi de soruna çözüm getirmiyor.

Antalyaspor taş gibi takım olmuş. Hırslı, diri, kontratak futbolunun en iyi örneklerinden birini veren bir ekip görüntüsüyle çok takımın başını ağrıtacak gibi görünüyor. Şenol Güneş'i kutluyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!