Borussia Dortmund evinde kayıplarda

Güncelleme Tarihi:

Borussia Dortmund evinde kayıplarda
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2012 18:34

Almanya Bundesliga’da lider B. Münih’in 9 puan gerisinde kalan Dortmund Signal-İdunaPark’ta 80 bin taraftarı önünde Stuttgart’ı geçemedi.

Haberin Devamı

ALMANYA 1. Bundesliga’da son şampiyon Borussia Dortmund sahasında son haftaların başarılı ekibi Stuttgart ile 0-0 berabere kaldı. Oldukça çekişmeli ve zaman zaman sert geçen maçta ev sahibi ekip baskılı oynamasına rağmen gol atma başarısını gösteremedi. Bir iki hakem kararında ise konuk ekip Stuttgart şanlı olan taraftı.

MONCHENGLADBACH 1-1 FREIBURG

Hafta arası Almanya kupasından elenen Mönchengladbach sahasında konuk ettiği Freiburg ile 1-1 berabere kaldı. Maçın 49. dakikada De Camargo’nun attığı golle 1-0 öne geçen ev sahibi ekip 77. dakika da Caligiuri penaltı golüne engel olamayınca taraflar sahadan bir puanla ayrıldı.  M’Gladbach’ta Tolga Ciğerci uzun bir aradan sonra 18 kişilik kadroda yer alırken yedek kulübesinden maçı izledi.

HANNOVER 2-0 AUGSBURG

Haberin Devamı

Ligde oynadığı son iki maçını da kaybeden Hannover bu hafta evinde ligin son sırasında yer alan Augsburg’u 2-0 maÄŸlup etti. Maçın gollerini Diouf (26 dk) ile Stindl (85 dk) kaydetti. Â

NURNBERG 1-0 WOLFSBURG

Alt sıralarda yer alan iki ekibin mücadelesinde ise Nürnberg evinde oynadığı maçta Wolfsburg’u 1-0 yendi. Nürnberg’e altı hafta sonra üç puanı getiren gol 76’ıncı dakikada Gebhart’tan geldi.

HOFFENHEIM 3-2 SCHALKE

Ligde ikinci sırada yer alan Schalke bu hafta deplasmanda Hoffenheim’a maçın uzatma dakikalarında yediği golle 3-2 mağlup oldu. Deniz Aytekin’in yönettiği maçta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Hoffenheim’a üç puanı getiren golleri Volland(13 dk), penaltıdan Firmino(67. dk) ve 90+1’inci dakikada Schipplock kaydetti. Schalke’nin gollerini ise Neustadter (37 dk) ve Uchida(82 dk) attı. Bu maçta Hoffenheim bu sezon ilk defa penaltı kullanırken galibiyeti getiren golü atan Schipplock 89. dakikada oyuna girmişti.    

HAMBURG 0-3 BAYERN MÃœNÄ°H

Bayern Münih deplasmanda Hamburg'u rahat geçti.(3-0) Bayern Münih'e galibiyeti getiren golleri Bastian Schweinsteiger, Müller ve Kroos attı.

Borussia Dortmund evinde kayıplarda
   Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!