Boluspor'da yeni sezon hazırlıları

Güncelleme Tarihi:

Bolusporda yeni sezon hazırlıları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2013 14:23

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor Kulüp Başkanı Mehmet İnceayan, "Boluspor'un yıllardır süren Süper Lig özlemini birlik ve beraberlik içerisinde, başarıya emin adımlarla yürüyerek sonlandıracağız" dedi.

Haberin Devamı

İnceayan, yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarının çok iyi geçtiğini belirterek, yapılan transferlerle takımdaki eksiklikleri giderdiklerini söyledi. İhtiyaç olması halinde bir transfer daha yapabileceklerini dile getiren İnceayan, lig provası için salı günü Spor Toto 2. Lig takımlarından Göztepespor ile hazırlık maçı yapacaklarını kaydetti. İnceayan, ligde iyi bir başlangıç yapmak istediklerini anlatarak, "Çok zorlu geçecek bir lig var. Bu lig uzun bir maraton olacak. Şimdiden bütün takımlara başarılar diliyorum" diye konuştu.

Boluspor'un her zaman hedefinin olduğuna dikkat çeken İnceayan, "Bizim hedefimiz ilk altı. Ondan sonra her şey değişebilir. Oyuncularımız, ligde Boluspor adına yakışır bir şekilde mücadelesini yaparak, istediğimiz hedefe doğru birlik ve beraberlik içerisinde bizleri taşıyacaktır. Boluspor'un yıllardır süren Süper Lig özlemini birlik ve beraberlik içerisinde, başarıya emin adımlarla yürüyerek sonlandıracağız" şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!