Boluspor Manisa'ya kitlendi

Güncelleme Tarihi:

Boluspor Manisaya kitlendi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2013 13:41

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor Teknik Direktörü Ali Beykoz, "Tek hedefimiz Manisaspor maçını kazanmak" dedi.

Haberin Devamı

Kırmızı beyazlı ekip, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Manisaspor maçı hazırlıklarını Boluspor tesislerinde yaptığı sabah antrenmanı ile sürdürdü. Teknik Direktör Ali Beykoz, antrenman öncesinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, Manisaspor maçında 3 puan hasretini gidermek istediklerini söyledi.

Çalışmalarını kazanmak için yoğunlaştırdıklarını belirten Beykoz, "Geçen hafta son oynadığımız Karşıyaka maçının öncesine dönüldüğünde 15 günde 5 maç yapmıştık. Hemen hemen 14-15 oyuncu üzerinden dönüyordu bu iş. İki haftadır iyi dinlendik ve antrenmanlarımızı yaptık. Bunun en önemli bölümü psikolojik tarafı. Şu anda tek hedefimiz Manisaspor maçını kazanmak. Takım çalışmalarımız devam etmekte. Tek hedefimiz Manisaspor maçını kazanmak" diye konuştu.

Oynadıkları son 4 maçın sadece birini kaybettiklerini ve 3 karşılaşmadan berabere ayrıldıklarını aktaran Beykoz, karşılarına çıkabilecek ufak tefek hataları da hesaba katarak ligin ilk yarısını en az 25 puanla tamamlayacaklarını vurguladı. Bolusupor'un şu anda 14 puanla 12. sırada olduğunu hatırlatan Beykoz, "Bizim ilk yarının sonunda hedeflediğimiz puan 25. Biz orayı bu ilk devre sonunda yakalayabiliriz. Geride 6 maç kaldı ve bekleyen 18 puan var. Kalan bu 6 maçı kazandığımız zaman 32 puana ulaşabiliriz. Ama benim tek düşüncem tek hedefim ilk yarıyı en az 25 puanla bitireceğimizden yana. İnancım bu yönde ve futbolcularımın da bunu başaracağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!