Boluspor hazırlıklarını sürdürüyor

Güncelleme Tarihi:

Boluspor hazırlıklarını sürdürüyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2013 12:42

Boluspor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarına başladı.Teknik direktör Beykoz iddialı konuştu.

Haberin Devamı

PTT 1. Lig takımlarıdan Boluspor, kendi sahasında oynayacağı Adanaspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.Şanlıurfaspor galibiyetinin mutluluğunu yaşayan Bolusporlu futbolcular, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Adanaspor karşılaşmasının hazırlıklarına özel bir spor salonunda kondisyon ve ağırlık çalışması yaparak başladı.

Boluspor Teknik Direktörü Ali Beykoz yaptığı açıklamada, son iki haftadır maç kaybettiklerini dile getirerek, "Takımımız Şanlıurfaspor karşılaşmasında inançlı bir şekilde sahaya çıktı. İstediğimiz oyunu sahaya yansıttık. Karşılaşmanın 70'inci dakikasına geldiğimizde 4 gol atan bir takım olduk. Daha sonra istenmeyen goller yedik ama kazanan taraf biz olduk" dedi.

Ligde her an dengelerin değişebildiğini ifade eden Beykoz, "Lig, çok zorlu bir lig. Bir takım iki maç kaybettiğinde direk alt sıralarda yer alırken, kazandığında da üst sıralara çıkıyor. Bu ligde her an herşey olabilir. Şanlıurfaspor galibiyetinden sonra Adanaspor maçını da kazanarak galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Bunun için çalışmalara başladık" şeklinde konuştu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!