Bölükbaşı'na Gençler talip

Güncelleme Tarihi:

Bölükbaşına Gençler talip
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 1999 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor'un F.Bahçe'den büyük umutlarla transfer ettiği Murat Bölükbaşı, Özyazıcı'nın gözüne giremedi. Genç futbolcuya şimdi de G.Birliği talip oldu. Mehmet İpek için de üç kulüp devreye girdi.

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında kriz yaşanmasına neden olarak bordo mavili kulübe gelen Murat Bölükbaşı, umduğunu bulamadı. Gelecek vadeden genç futbolcu Ahmet Suat Özyazıcı tarafından kadroya alınmadı. Murat'ın gözden düşmesinden yararlanmak isteyen Gençlerbirliği, Bölükbaşı'na talip olduğunu açıkladı.

MURAT TAKAS EDİLEBİLİR

Gençlerbirliği'nin genç futbolcudan olumlu yanıt aldığı, bordo mavililerle anlaşma sağlandığı takdirde Murat Bölükbaşı'nın transferini gerçekleştirecekleri bildirildi. Murat Bölükbaşı'yı satmayı düşünmeyen yönetimin Tolga, Ümit Karan ve Ümit Özat'la takas yapabileceği öğrenildi.

Bu arada Özyazıcı'nın, ‘‘Satılabilir’’ raporu verdiği Mehmet İpek'e, Gençlerbirliği, Altay ve Ankaragücü'nün transfer teklifi yaptığı bildirildi. Önerilere sıcak bakan Mehmet İpek, ‘‘Eğer Trabzonspor beni gözden çıkardıysa, gitmekten başka çarem yok’’ dedi.

KADRO DEĞİŞMİYOR

Trabzonspor lider Denizlispor'a hazırlanırken Özyazacı'nın pazar günkü karşılaşmada Beşiktaş maçı kadrosunu sahaya süreceği belirtildi. Genç futbolcuları Macit ve K.Okan'a yine ilk onbirde yer verecek olan Özyazıcı'nın sadece sakatlanan Vugrinec'in yerine Selahattin'e görev vereceği kaydedildi. Bu arada Trabzonspor'un Ofspor'la yaptıı antrenman maçında sergilediği olumsuz futbol, moralleri bozdu.

GÖKDENİZ BİLMECESİ

K.Okan ve Macit'in başarılı performans göstermesinden sonra Kulüp Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın talimatıyla ümit takımda forma giyen Gökdeniz'in de A takım kadrosuna dahil edileceği açıklanmıştı. Ancak Gökdeniz'in hala daha A takım kadrosuna alınmaması soru işaretlerine neden oldu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!