Boğaz’da bayram

Güncelleme Tarihi:

Boğaz’da bayram
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2000 00:00

Haberin Devamı

Beş yıl sonra

İtalyan basını Milan'ın Beşiktaş'ı 2-0 yenmesini 'Boğaziçi'nde bayram' şeklinde yorumladı. İkinci bir 'Galatasaray faciası' yaşanmadığını hatırlatan medya, Zaccheroni'nin Scala'nın üstesinden geldiğini iki duran toptan gelen gollerle beş yıl sonra Milan'ın ikinci tura geçtiğini yansıttı.

İtiraflar

Bu arada Corriere dello Sport, Ahmet Dursun'un kaleci Dida degaj yaparken elinden koparttığı topun kurallara göre geçerli olduğunu belirtirken 'İtalia 1' televizyonu ilk gol öncesi Mehmet'e yapılan bariz faulü hakemin vermediğini de itiraf etti.

Sevindik

Gazzetta dello Sport ' Shevchenko ve Zaccheroni büyüklüğü 'başlığı ile bu kez İstanbul'un Milan'ı sevindirdini yazdı, Milan Teknik Direktörünün alkışlanması gerektiğini vurguladı. Aynı gazeteye bir açıklama yapan Scala 'İki takım arasında belirli bir fark vardı'' dedi.

Kusursuz

Corriere dello Sport gazetesi, Milan'ın iki kafa golü ile hedefe ulaştığını, zor maçı lehine çevirdiğini belirtti. Tuttosport gazetesi, 'Milan'ın zaferi başlığı ile Albertini'nin yönetiminde Milan'ın kusursuz bir top oynayarak kafa golleri ile sonuca gittiğini yazdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!