Bodrumlu çocuklar günlerini kutladı

Güncelleme Tarihi:

Bodrumlu çocuklar günlerini kutladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2016 15:22

Bodrumlu çocuklar günlerini kutladı

Haberin Devamı

BODRUM Sağlık Vakfı bünyesindeki Rehabilitasyon Eğitim Merkezi'nde eğitim gören çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşku ile kutladı.
Bodrum Sağlık Vakfı bünyesindeki Turgutreis Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama yapıldı. Vakıf Başkanı Ahmet Biçer, yardımcısı İbrahim Başkaya, 100'e yakın engelli çocuk ve velilerin katıldığı etkinliğe ilçede bulunan oteller ile bazı sivil toplum kuruluşları da destek verdi. Fiziksel engelli 6 yaşındaki Beray Deniz Tanrıverdi'nin okuduğu 'Atatürk Yoktu Düşmanlar Çoktu' ve görme engelli 12 yaşındaki Eren Can Çağlar'ın okuduğu 23 Nisan şiirleri dakikalarca alkışlandı. 23 Nisan pastasının kesildiği etkinlikte Sağlık Vakfı Ritm Atölyesi'nin çaldığı müziklerle engelli çocuklar, öğretmenleri, aileler ve animatörler dans edip eğlendi.
Günün açılış konuşmasını yapan Vakıf Başkanı Ahmet Biçer "Bugüne kadar hepimiz 'Bugün 23 Nisan, neşe doluyor insan' sözüyle büyüdük ancak ne yazıkki bugün neşe dolamıyor insan. Dünyada tek olan bu bayramı çocuklarımıza ve bizlere armağan eden Ulu Önder Atatürk o günlerden bu günleri görerek bu bayramı çocuklara emanet etmiştir. Moralimizi bozmadan Atatürk'ün çizdiği yoldan gitmeyi sürdüreceğiz" dedi.

Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla), (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!