Bodrum'da eğlence adası

The İstanbul Edition’ın yanı sıra, Billionaire Club ve Cipriani gibi dünyaca ünlü markaları da Türkiye’ye getiren Palmali Şirketler Grubu’nun sahibi Mübariz Mansimov, Billionaire Club ve Cipriani’nin yazlık şubesini Palmarina Bodrum’da açtı.

Haberin Devamı

Flavio Briatore’nin ev sahipliğini yaptığı açılışın ilk gününe ünlü model Eva Herzigova’nın yanı sıra iş ve sanat dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Açılışın ikinci gün sürprizi ise Tarkan’dı.

VIP anma

Geçen ay hayatını kaybeden, VIP Turizm’in kurucusu Fethi Pirinçcoğlu, vefatının 40. günü olan bugün Galata Mevlevihanesi’nde düzenlenen özel bir törenle anılacak.

Cahide plaja indi

Kendine özgü tavrı ve hizmet anlayışı ile bir fenomen haline gelen Cahide, ‘Cahide on the Beach” adıyla, Antalya Mardan Palace Otel’de hizmet vermeye başladı. Bekarlığa veda geceleri, unutulmaz sahne gösterileri, dünyaca ünlü konuklarıyla eğlence dünyasına damgasını vuran Cahide’nin açılışına birçok ünlü isim katıldı. İşletmeciliğini Murat Varol’un oğlu Rıdvan Kumsal Varol ve Ergun Yıldız’ın üstlendiği Monkey Club ve Cahide on the Beach, sezon açılışını partilerle kutladı.

Haberin Devamı

Özilhanlar tatilde

Anadolu Holding’in veliahtı İzzet Özilhan ile eşi Yasemin Ergene, tatil için İzmir-Çeşme’yi seçti. Özilhan ailesine ait Ilıca Otel’de kalan çift, önceki gün bebekleriyle plajdaydı. İzzet Bey denize girmek yerine şişme havuzda minik kızını oynatırken, bikinili görüntülenmek istemeyen Yasemin Hanım da gün boyunca plaj elbisesiyle oturdu. -Eray ARPAŞİN

Moda ve seyahat dergisi

DEMSA adlı şirketi ile dünyaca ünlü moda markalarını Türkiye’ye getiren Demet Sabancı Çetindoğan, MediaSa adlı şirketi ile de medyaya girmişti. ZTV adlı eğitim kanalının yanı sıra, Travel Channel adlı gezi ve seyahat kanalı ile TV dünyasına hızlı bir giriş yapan Çetindoğan, şimdi de Fashion & Travel Magazine adlı bir dergi çıkardı. Üç ayda bir yayımlanan dergi, gerek moda gerekse seyahat tutkunlarının başucu kaynağı olmaya aday.

Sur Balık Haliç’te

Dorak Holding bünyesindeki Sur Balık, Sarayburnu, Arnavutköy ve Avanos restoranlarının ardından Haliç adıyla Balat Sahili’ndeki şubesini geçen hafta açtı. Ahmet Serdar Körükçü, Ahmet Kaplan Tan ve Mustafa Pilav’ın ev sahipliğini yaptığı açılışa, Fedon şarkılarıyla renk kattı.

Yazarın Tüm Yazıları