Bodrum tenise doydu

Güncelleme Tarihi:

Bodrum tenise doydu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2012 10:34

Bodrum'da düzenlenen ve 16 kategoride 120 sporcunun katıldığı “ITF Senior Uluslararası Tenis Turnuvası” sona erdi.

Ortakent Yahşi beldesindeki Bodrum Golf Tenis Kulübü'nde düzenlenen turnuvaya Türkiye, Almanya, Romanya, Yeni Zelanda ve İngiltere'den 120 sporcu katıldı.

Turnuvada bayanlar 35 yaş ve üstünde Ayşe Erkuş, 40 yaş ve üstünde Romanya'dan Stella Penciu'nun, 45 yaş ve üstünde Sibel Özaksakal, 50 yaş ve üstünde Fidan Kırbaç, 55 yaş ve üstünde Nilgün Keçeci birinciliği elde etti.

Çift bayanlarda 35 yaş ve üstünde Zeynep Aslan–Stella Penciu ikilisi, 45 yaş ve üstünde Canan Boz–Şermin Öztürk ikilisi,35 yaş ve üstü Mix kategorisinde Tacettin Pendik– Zeynep Aslan ikilisi birinci oldu.

Erkekler 35 yaş ve üstünde de Jeff Besken, 45 yaş ve üstünde Metin Gürel, 50 yaş ve üstünde İbrahim Çeyrek, 55 yaş ve üstünde Vahit İlhan, 60 yaş ve üstünde Orhan Tuncer birinciliği kazandı.

Çift erkekler kategorisinde ise 35 yaş ve üstünde Hayrettin Ercan–Ufuk Kayhan ikilisi, 45 yaş ve üstünde İbrahim Çeyrek–Fuat Birgen ikilisi, 55 yaş ve üstünde Vahit İlhan–Tacettin Pendik ikilisi birinci oldu.

Turnuva sonunda ilk 2 sırayı alan tenisçilere Bodrum'daki yel değirmenlerinin maketleri verildi.

Bodrum Golf Tenis Kulübü Genel Müdürü Caner Tuna, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bodrum'un Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) gözetiminde ilk uluslararası turnuvasını düzenlemekten mutluluk duyduklarını, bu tür turnuvaları sürekli hale getireceklerini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!