Bodrum Çukurova Tanıtım Günlerinde Feridun Düzağaç Sahne Aldı

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Çukurova Tanıtım Günlerinde Feridun Düzağaç Sahne Aldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2015 15:04

BODRUM ÇUKUROVA TANITIM GÜNLERİNDE FERİDUN DÜZAĞAÇ SAHNE ALDI

Bodrum Adanalılar Derneği tarafından Bodrum Belediyesinin de destekleriyle düzenlenen “Bodrum’da 1. Çukurova Tanıtım Günleri” etkinliğinde Adanalı ünlü sanatçı Feridun Düzağaç konser verdi.
10 - 14 Haziran 2015 tarihleri arasında Bodrum’un Turgutreis Mahallesi meydanında gerçekleşen kültür, sanat ve turizm etkinlikleri konseptine sahip “Bodrum’da 1. Çukurova Tanıtım Günleri”, Feridun Düzağaç’ın açık hava konseriyle devam etti. Konsere Bodrum Adanalılar Derneği Başkanı Ayhan Ongun, Adana Büyükşehir Belediyesi adına Sinan Gül, Bodrum’da yaşayan Adanalı vatandaşlarla Bodrum halkı katıldı.
Turgutreis Meydanı’nda düzenlenen konsere uçağının rötar yapması nedeniyle 3,5 saat geç çıkan sanatçı, çok mahcup olduğunu belirterek meydanı dolduran seyircilerden beklettiği için özür diledi. Feridun Düzağaç, yoğun alkışlar arasında başladığı konserinde "FD", "Alev alev", "Düşler sokağı" ve "Beni bırakma” adlı şarkıları başta olmak üzere sevilen şarkılarını seslendirdi. Konseri yaklaşık 1000 kişi izledi. Düzağaç’ın konseri öncesinde ise Serhan Kelleözü, Hatice Berkant ve Nihal Ekinci gibi sanatçılar da etkinliğe katılanları söyledikleri şarkılarla eğlendirdi.
10 Haziran’da meydanda Çukurova’ya özgü yöresel gıda ürünlerinin tanıtımı amacıyla açılan stantlar ile başlayan etkinlik, 11 Haziran’da Seyhan Belediyesi Tiyatrosu’nun Yolcu - Nazım Hikmet adlı oyunun Turgutreis Hayırlı Sabancı Anadolu Lisesi’ndeki gösterimi, 12 Haziran’da Şevket Sabancı Kültür Merkezi’nde Yaşar Kemal’i anma imza günü ve açık hava konserleri ile devam etti. 13 Haziran Cumartesi günü ise Çukurova’nın tarihi ve kültürel değerlerini konu alan sempozyum ve akşam Yalıkavak’ta Çıra Restoran’da gerçekleşecek dayanışma yemeği ile Yılmaz Güney belgeselinin ardından 14 Haziran Pazar gününe kadar etkinlikler sürecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!