Bodrum böyle aşk görmedi

Nurettin Hasman ile kendinden yaşça hayli küçük sevgilisi Eda Taşpınar’ın ilişkisine alışılmış bir yaz macerası gözüyle bakanların sayısı hiç de az değildi.

Ancak böyle düşünenlerin hepsi yanıldı. Geçen yaz Bodrum’da gözler önüne serilen tutkulu aşk, aynı heyecanla bu yıl da sürüyor. İşleri için İstanbul’da olmak zorunda kalan Nurettin Bey, cuma akşamı ilk uçakla sevgilisinin yanına geliyor. Çiftin plajlarda sergiledikleri aşk manzaraları ise herkesin dilinde... Özellikle Eda Hanım, günlerce ayrı kaldığı sevgilisi yanına gelince sevinçten ne yapacağını şaşırıyor. Her bir parmağını tek tek öperken de bazen işte böyle objektiflere takılıyor.

Kızlarının mürüvvetini görmek istiyor

Güliz Onursal, Melda Kamhi ile Sinan Kosif’in nişan törenine katılmak için geçen hafta Bodrum’a gitmişti. Eski eşi Nurettin Hasman ile sevgilisi Eda Taşpınar’ın da geldiği bu törene, sevgilisi Murat Evliyaoğlu İstanbul’da olduğundan, ikiz kızları Merve ve Mina ile katıldı Onursal... Keyfi yerinde görünüyordu. Ergenlik çağını çoktan geride bırakan kızlarıyla keyifli bir yaz akşamının tadını çıkaran Güliz Hanım, söylenenlere göre kızlarının mutlu birer evlilik yapmasını, en kısa zamanda anneanne olmayı çok istiyormuş.

12 ay bronz

Yaz başlar başlamaz soluğu Bodrum’da alanlar, haftalar ilerledikçe giderek kararıyor, melez havasına bürünüyorlar. Bu isimlerin başında da kuşkusuz Çiğdem Kayalı ile Şebnem Çapa var. Onlar günlerinin çoğunu, Şebnem Hanım’ın eşi Celal Çapa’nın işletmeciliğini yaptığı Tampa Beach’te geçiriyor. Türkbükü’ndeki Red Room’u mesken tutanlar arasında başı çekense, Yasemin Kamhi ve Ayşegül Germirli kardeşler. Havalar iyice serinlemeden İstanbul’a dönmeye niyetli olmayan bu dört isim, kış boyunca da ten renklerini solaryum salonları sayesinde koruyacak, soluk yüzlerle asla görünmeyecekler! Tıpkı yıllardır olduğu gibi...

En özel düğün tarihi

Kerem Dürüst ile Süreyya Yalçın, 27 Ağustos günü evleniyor. Ancak ani alınan bu karar yüzünden Kerem Bey’in annesi Gül Dürüst’ün iki ayağı bir pabuca girmiş. Çünkü düğün yapılacak mekan ayarlamakta sıkıntı çekiliyormuş. Yine de Gül Hanım, kendisini zorda bıraktığı için oğluna kızamıyormuş. Çünkü 27 Ağustos, aynı zamanda Gül Dürüst’ün rahmetli eşi Kerem Dürüst’ün doğum günü tarihiymiş.

Antalya’ya transfer

Bodrum Türkbükü’ndeki Red Room’un sahibi Gökhan Yüzbaşıoğlu, eşi Nurdan Hanım ve kızları Kayra’yla birlikte tatile çıktı. Bir süredir Bodrum’da bulunan Yüzbaşıoğlu ailesi, birkaç gün önce bavullarını toplayıp Antalya’ya gitti.

Sosyete silahlandı

Kadınlar artık kapkaççılardan korkmayacak! Çünkü satışı ve kullanımı yasal olan ‘Thunder Stick’ adlı kişisel korunma ve savunma cihazı, kısa süre önce satışa sunuldu. Hafif alaşımlı 400 gram ağırlığında, el feneri şeklinde olan alet, patlayıcı, yanıcı ve delici değil. Sadece fırlattığı topla saldırganı kısa süre şoka sokarak korunmayı sağlıyor. Bu yasal silahın namı da çabuk duyuldu. Hatta People’ın işletmecisi Rose Kar vakit kaybetmeden bir tane edindi bile...

Çevresini kullanıyor

Bodrum Ortakent’te hizmet veren Tantra’da işbaşı yapan Sevda Demircan, geniş çevresi sayesinde müşteri kitlesini bir hayli genişletti. İstanbullu işadamı Mehmet Buyurman’ın sahibi olduğu mekan, canlı müzik performansları, jazz geceleri ve zengin mönüsü sayesinde şu sıralar çok popüler...

Bir örnek sevgililer

Bodrum Fuga Tatil Köyü’nün sahibi Hakan Büyükhanlı, geçtiğimiz hafta 39’uncu yaşını kutladı. Büyükhanlı’nın Fuga’da düzenlenen ve eşi Gülbu Hanım, kardeşi Volkan Büyükhanlı, sevgilisi Berrak Tüzünataç, Murat Erdoğan ve İlker İnanoğlu’nun katıldığı doğum günü partisi, sabaha kadar sürdü. Volkan Büyükhanlı ile Berrak Tüzünataç’ın bir örnek bluzları, gecenin ilginç detayları arasındaydı...

Hem iş hem tatil

Bodrum’da yaptırdıkları evlerin satışlarına başlayan Hülya-Metin Aşık çiftinin yüzü gülüyor. Bir yandan iş bir yandan da tatil yapmanın keyfini süren Aşık çifti, günlerinin neredeyse tamamını Türkbükü sahillerinde geçiriyor. Geçtiğimiz hafta Havana’daki Ajda Pekkan konserini de kaçırmayan ikili, en ön masadaki yerlerine geçip Süperstar’ın şarkılarına eşlik etti ve gecenin en çok eğlenen isimleri oldu.

Yarın buzYAZ’da

Dünya sosyetesinin bir numaralı DJ’i kabul edilen Claude Challe, yarın buzYAZ’da çalacak. Bugüne kadar yaptığı Buddha Bar I ve II gibi albümlerle milyonlarca müzikseverin beğenisini kazanan Claude Challe, doğu ezgilerini house müzikle harmanlayarak birçok Türkçe parçanın da Fransa’da tanınmasına önayak oldu.
Yazarın Tüm Yazıları