Blacck’i devretti

Emre Ergani, geçtiğimiz kış aylarında işletmeciliğini yaptığı Ortaköy’deki Blacck’i Figen Doğusoy’a devretti.

Ergani, yaz aylarında da Bodrum-Gölköy’deki Havana Beach’i Doğusoy’a devretmiş, adı Bianca olarak değişen mekan yaz sezonunun en çok iş yapan yerlerinden olmuştu. Öte yandan Emre Bey’in Figen Hanım’la Miami’de bir gece kulübü açmayı planladığı, gelen haberler arasında... Görünüşe göre bu işbirliği daha uzun süre devam edecek.

Ayakkabılar fora

Selin Boronkay, geçtiğimiz hafta katıldığı davette zor anlar yaşadı. Bilekten bağlı ayakkabılarının bağcığı kopunca neye uğradığını şaşıran Boronkay, bu şekilde yürümesinin mümkün olmadığını anlayınca ayakkabısını çıkarıp eline almak zorunda kaldı. Ve o sırada objektiflere işte böyle yansıdı.

Zevkler tartışılmaz

Tam bir golf tutkunu olan Rahmi Koç, bu sevgiyi oğlu Mustafa Koç’a da aşılamayı başardı. Eskiden çok iyi bir binici olan Mustafa Bey, artık daha çok golf sahalarında kendini gösteriyor. Baba-oğul geçtiğimiz hafta da İstanbul Golf Kulübü’nde düzenlenen 4. Mövenpick Golf Cup’ta yarıştı. Bu spordaki ustalıkları kadar şıklıklarıyla da dikkat çeken ikilinin marka konusunda ise ayrıldığı görüldü. Rahmi Koç Ralph Lauren tişört giyerken, Mustafa Bey ise Lacoste’u tercih etmişti.

Mısırcıyı pas geçemediler

Mehmet Edin, geçtiğimiz gün eşi ile birlikte Çubuklu 29’da düzenlenen bir düğün davetine katıldı. Geç saatlere kadar içeride kalan çift, çıkışta haşlanmış mısır satan bir sokak satıcısıyla karşılaştı. Davette leziz yemeklerle karınlarını doyurmuş olsalar da bu lezzete hayır diyemeyen Edin çifti, birer mısır alıp evlerine öyle döndü.

Annesini geçecek

Üçüncü evliliğini Çağdaş Yüksel’le yapan Özben Önal, aradığı mutluluğu nihayet buldu. Çifte geçtiğimiz gün bir davette rastladım. Yanlarında Önal’ın ilk evliliğini yaptığı Emre Soyuer’den olan kızı Damla da vardı. Damla’nın boyunun, Türk standartlarına göre hayli uzun olan annesinin boyuna eriştiği, bu gidişle onu geçeceği dikkatimden kaçmadı.

Meksika usulü iftar mönüsü

Meksika mutfağından örnekler sunan El Torito, Ramazan mönüsünü geleneksel Türk mutfağı ile Meksika tatlarını harmanlayarak oluşturdu. Gün boyunca su ve gıda alamayan vücudun ve boş olan midenin zorlanmaması gerektiği düşüncesinden yola çıkan restoran, mönüleri oluştururken sindirimi kolay ve doyurucu lezzetleri tercih etti. Üç farklı iftar mönüsü sunan El Torito, her mönüyü de etli ve tavuklu olmak üzere iki ayrı seçenek halinde sunuyor.

Moda takipçileri

Bossa Yönetim Kurulu Üyesi Demet Sabancı Çetindoğan ile eşi Cengiz Bey geçtiğimiz hafta Amerika’daydı... Çift, Bossa’nın yıllardır destek verdiği modacı Atıl Kutoğlu’nun New York’taki defilesini izledi. Bryant Park’taki defilenin sonunda Kutoğlu’nu dakikalarca alkışlayan çiftin geçtiğimiz ay da Fashion TV’yi satın aldığını hatırlatayım.

Eşine sürpriz yaptı

Sitare-Murat Akdilek çifti, 10’uncu evlilik yıldönümlerini geçtiğimiz hafta Etiler Şamdan’da kutladı. Naz ve Aslı adında iki kızları olan Akdilek çifti, o akşam tam anlamıyla liseli aşıklar gibiydi...

Bu arada; öğrendiğime göre bu parti Murat Bey’den habersiz, Sitare Hanım tarafından organize edilmiş. Mekana geldiğinde tüm dostlarını karşısında bulan Murat Akdilek, bu sürprize çok sevinmiş.

Kulübü eve taşıdı

Kazova Tekstil’in üçüncü kuşak temsilcisi Umut Somuncu, 34’üncü yaşını Maslak Seba Evleri’ndeki dairesinde kutladı. Doğum günü partisi öncesi evin salonunu gece kulübüne çeviren Somuncu, bunun için daireye sis makineleri, mini bar ve dj kabini getirtti. Partiye katılanlar arasında İlgi Gövsa ve Nedim Binler de vardı. Bu arada Binler’in kış aylarında Aykut Kutluel ile birlikte Zincirlikuyu’daki La Pergola’nın yerine yeni bir mekan açacağını duydum. Anlaşma önceki gün imzalanmış.

Pinto ile röportaj yaptı

Ayşegül Dinçkök, iki ayda bir çıkan Akmerkez dergisi için geçtiğimiz ay ünlü Fransız dekoratör Alberto Pinto ile röportaj yaptı. Pinto’nun renkli yaşamını ve sanatçı kişiliğini dergi sayfalarına taşıyan Dinçkök, yazısında onu "hızlı, canlı ve eğlenceli" biri olarak tanımladı. Bu yıl Paris’te "L’egion d’Honneur" nişanı verilen Alberto Pinto, röportajda, misafir olarak geldiği Tanca’daki evine hayran kalan Katar Emiri’ne, evini içindeki hizmetçilerle birlikte nasıl sattığını bile anlatmış. Dergi elinize geçerse mutlaka bu ilginç yazıya bir göz atın derim.

Kapak oldular

Elle dergisi ile DKNY, geçtiğimiz hafta ortak bir parti düzenledi. Gecenin konuklarını içeride bir sürpriz bekliyordu. Kapıda fotoğrafları çekilen ünlü simalara, ilerleyen dakikalarda kendi fotoğraflarının kapak olduğu geceye özel dergiler dağıtıldı. Melissa Mızraklı da arkadaşları ile birlikte kapak pozu verenler arasındaydı...
Yazarın Tüm Yazıları