Bizi ölüm ayırır

Güncelleme Tarihi:

Bizi ölüm ayırır
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2010 00:00

Kaya Artemis Otel'de konser veren İbrahim Tatlıses'ten ilginç açıklamalar.

Haberin Devamı

BÜYÜK AŞKIN FOTOĞRAFLARI

İbrahim Tatlıses "Çalışmayan demir pas tutar devamlı çalışıyorum bu saatten sonra oturmanın da bir alemi yok. Ben sahneleri bırakmak istiyorum ama hayranlarım beni bırakmıyorlar. Bu akşam ki konserime 2500 kişinin gelmesinde de belli zaten. Sadece konser için yurt dışından gelen misafirler var. İzleniyorum, izlendiğim zamanda keyifleniyorum. İşler hiçbir zaman azalmaz iş aldağı zaman tembellik başlar. Devamlı hatırlanmak için de yeni kaset yeni şarkılar yapmak lazım."
 
İSTANBUL'DA BÜYÜK BİR OTEL ALMAK İSTİYORUM
 
Bodrum'da yer alan apart otelleri satılığa çıkardığını belirten Tatlıses "Valizini al gel tapunu al git diyorum. Kuşadasın'da ki oteli de satılığa çıkardım. İstanbul'da büyük bir otel almak istiyorum. Şimdi Irak'ta da otel işine girdim. Ben ticaret yapıyorum yaparım da satarım da."
 
VOLKAN KONAK'I SEVİYORDUM AMA BU SAATTEN SONRA KENDİSİ İLE HİÇ İŞİM OLMAZ
 
Volkan Konak'ın kendisi hakkında sarf ettiği sözleri inkar etmesi ile ilgili "Bazen şöhret ağırdır kaldıramazsın. Ama ben 35 senedir bu yüküm altındayım. Bana hiç de ağır değil çünkü olduğum gibiyim. Biraz böyle hafif insanların ama Volkan Konak'ı kasttemiyorum hafif derken hatta konuşmak bile istemiyorum birden bire ağzı kulaklarına deyince türbünlere çok oynuyor. Sanneden inince ben bunu söylemedim ben bunu yapmadım dememeli .Volkan Konak'ı çok seviyordum ama bu saatten sonra kendisi ile hiç işim olmaz. İnsanlar sevildikçe küçülmeli, sevildikçe böyle cümleler kullanırsan bir gün o sivri cümleler sana ok olarak döner. Konak hoş yönetilmiyor  ne kadar saygı gösterirsen o kadar büyürsün."
 
BİZİ DERYA TUNA İLE SADECE ÖLÜM AYIRIR
 
Derya Tuna'nın İbrahim Tatlıses'ten evlenme teklifi beklediği ile ilgili çıkan haberlere karşılık Tatlıses "Kimsenin benden böyle bir beklentisi yok. Biz zaten evliyiz ve bizi sadece ölüm ayırır. Bu arada biz Derya Tuna ile hiç bir zaman küsmedik o benim hep yanımda o benim çocuklarımın annesi ana kraliçedir o ve onun yeri her zaman başkadır."
 
TATLISES "İDO GECE BENDEN İZİNLİ ÇIKTI"
 
Oğlu İdo'nun geçtiğimiz hafta gece arkadaşları ile görüntülenmesi üzerine " İdo benden izinli olarak çıktı o gece mezuniyet kutlamaları vardı. Saat 02:00'de gelecekti 02:15'de geldi 15 dakika rötar ile. Birinin mutlaka gençlere göz kulak olması gerekiyor devir iyi bir devir değil çünkü bende bu konularda çok hassasım."
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!