Bize bilet vermeyin

Güncelleme Tarihi:

Bize bilet vermeyin
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2009 00:00

STEAUA Bükreş Kulübü karşılaşma öncesi Fenerbahçe’ye bir başvuruda bulunarak, taraftarlarına bilet satılmamasını istedi. Sarı lacivertlilerin internet sitesinde dün sabah saatlerinde yapılan açıklamada, Rumen ekibinin başkanı Valerin Argaseala’nın konuyla ilgili olarak kulübe bir yazı gönderdiği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:      

“Valerin Argaseala, oynanacak Fenerbahçe-Steaua Bükreş karşılaşmasının güvenliği açısından Rumen taraftarlara bilet satışı yapılmamasını talep etmiş ve Rumen taraftarlarının karışabileceği olaylardan sorumlu olmayacaklarını belirtmiştir. Sayın başkanın söz konusu yazısı ve talebi, UEFA delegesi Robert Stercks ile UEFA Müsabaka Direktörü Mark O’Keefe’ye aktarılmıştır. Bu talebi olumlu karşılayan UEFA yetkililerinin kararı doğrultusunda, karşılaşma için misafir takıma ayrılan 2 bin 500 kişilik tribüne seyirci alınmayacak ve Rumen taraftarlara maç bileti satışı yapılmayacaktır.”

Bu açıklamada belirtildiği üzere Rumen ekibinin taraftarlarına bilet satılmadı. Steaua Bükreş’in patronu Gigi Becali ile başkan Valerin Argaseala’ya muhalif olan 2 bin kişilik bir taraftar grubunun tehditleri nedeniyle, iki takım arasında Bükreş’te oynanan ilk maçta da olağanüstü güvenlik tedbirleri alınmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!