Bize acilen bir stoper lazım

Güncelleme Tarihi:

Bize acilen bir stoper lazım
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2010 00:00

Selanik’teki karşılaşma devam ederken yanındakilere dönen sarı lacivertli kulübün başkanı, “Mutlaka bir stoper almamız lazım. Aykut’la konuşalım, kimi istiyorsa transfer edelim” dedi.

FENERBAHÇE’nin bu sezon Avrupa kupalarında basit goller yemesi, transferde rotanın stopere çevrilmesine neden oldu. Şampiyonlar Ligi vizesinin alınamadığı iki Young Boys maçının ardından önceki akşam Selanik’te PAOK’a 1-0 kaybedilen UEFA Avrupa Ligi play-off ilk karşılaşmasından sonra Başkan Aziz Yıldırım stoper alarmı verdi. Karşılaşma devam ederken çevresinde bulunan Fenerbahçelilere dönen Başkan Yıldırım, şu tespitte bulundu:

- Mutlaka bir stoper almamız gerek. Aykut Kocaman ile hemen görüşün ve kimi istiyorsa alalım...
Aziz Yıldırım’ın Lugano ile Bilica’dan birinin olmadığı zaman görev yapan İlhan Eker’in savunmada etkisizliği nedeniyle son derece rahatsız olduğu belirtildi.

Cristian’dan hoşnut değil

Deivid’in ayrılmasıyla yabancı sayısı 9’a düşen ve kontenjandan 1 kişilik yer açılan F.Bahçe, hem defansta, hem de orta sahada görev alabilecek bir oyuncu arayışına geçti.

Aykut Kocaman’ın Cristian’ın performansından da hoşnut olmadığı ve bu nedenle alınacak oyuncunun orta alanda da görev yapabilen bir isim olmasını istediği öğrenildi. Fenerbahçe’nin transfer etmek istediği isimlerin belli olduğu, özellikle Fransa ve Belçika’daki bazı oyuncularla yakından ilgilendiği öğrenildi.

İŞTE STOPER ADAYLARI

N’Diaye: Nancy’nin 20 yaşındaki Senegal asıllı Fransız oyuncusu.
Mangala: S.Liege’de ve Fransa Ümit Milli Takımı’Nda oynuyor forma giyiyor. 19 yaşında.
Bougherra: 28 yaşındaki Cezayirli futbolcu G.Rangers’ta oynuyor.
Cordoba: 34 yaşındaki Kolombiyalı savunmacı İnter’in oyuncusu.
Choto: 29 yaşındaki Zimbabwe’li Legia Varşova forması giyiyor.
Verthongen: 23 yaşındaki Belçikalı savunma oyuncusu Ajax’ta forma giyiyor..
Pape Diakhate: Menajerler tarafından Fenerbahçe’ye önerildi. St. Etienne takımda görev yapıyor. 26 yaşında.
Dany Nounkeu: 24 yaşındaki oyuncu, Toulouse ve Kamerun Milli Takımı’nda görev yapıyor.

Mamadou Niang için ne dediler?

Altan TANRIKULU
/images/100/0x0/55eb0c0df018fbb8f8a793e3

Yıpratıyor

En büyük özelliği rakip savunmayı yıpratması. Gol atmak ve attırmanın dışında rakibi bu kadar yoran, faul kazandıran ve kart gösterten bir oyuncu Niang.

Ali ŞEN
Q7’den güçlü
Hareketli bir oyuncu. Quaresma gibi oynuyor. Ama Quaresma’dan daha güçlü. Niang’ın en önemli tarafı kaçak oynamaması. Her pozisyonun içine cesurca giriyor.

Rıdvan DİLMEN
Çok farklı

Topsuz oyunda öne doğru etkili bir futbolcu. Özellikle sırtı dönük top alırken futbolda tam dönüş değdiğimiz hareketi çok oyuncuda olmadığı kadar farklı.

Gürcan BİLGİÇ
Tam isabet

Niang’ın girmesiyle top daha etkili dolaşmaya başladı. Niang ile Fenerbahçe yönetimi uzun bir aradan sonra hedefi 12’den vurdu.

Ercan SAATÇİ
Faydalı olur

İlk maçında “Ben takımın oyuncusuyum” mesajı verdi. F.Bahçe’ye çok faydalı olacaktır. Ancak özel hayatı ve gece gezmelerine yönetim dikkat etmeli.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!