Biz işimize bakıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Biz işimize bakıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2011 15:28

Silivri Klassis Resort'de yapılan hakem seminerinin açılışının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan FIFA kokartlı hakem Bülent Yıldırım, liglerin 9 Eylül'e ertelenmesinin kendilerini etkilemeyeceğini, çalışmalarına aynen devam edeceklerini söyledi.

Yıldırım, FIFA hakemi olarak çalışmalara çok önceden başladıklarını, uluslararası arenada maçların gelmeye devam ettiğini de bildirirken, şike operasyonu konusunda bir açıklamada bulunmadı.

Liglerin ertelenmesinin kendilerini nasıl etkileyeceği sorusuna Yıldırım, "Zaten uluslararası kategoride bulunan FIFA hakemleri, çalışmalarını devam ettirmek zorunda. Bizim için lig zaten başladı. Uluslararası arenada müsabakalarımız geliyor, gelmeye de devam ediyor. Hem ön eleme maçlarımız oldu, hem Avrupa Şampiyonası elemelerinde müsabakalarımız olacak. Bizi etkileyen bir şey yok. Biz kendi işimize bakıyoruz. Aynı şekilde hazırlanmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

"ELİT KATEGORİDE BULUNAN CÜNEYT ÇAKIR, HER ZAMAN AVRUPA VE DÜNYA ŞAMPİYONASI FİNALLERİNE ADAYDIR"

"Uzun bir zaman dilimi sonra Cüneyt Çakır'ın elit kategoriye yükselmesini, Türk hakemliği adına ciddi bir şans diye değerlendiriyorum. Kendisi

elit kategoride bulunduğu için her zaman bu tarz müsabakalara ve büyük şampiyonalara adaydır. Onun arkasından gelen benim de içinde bulunduğumuz 3 arkadaşımız da şu anda Premier kategoride. Dolayısıyla gerek Şampiyonlar Ligi müsabakalarında gerekse UEFA Avrupa Ligi müsabakalarında görev almaya devam edeceğiz. UEFA ile ilişkilerin istikrarlı yürümesinden sonra bu başarının devam edeceğini düşünüyorum. Dolasıyla adayız, en az bir hakeminin Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası'nda bulunacağına kalben inanıyorum."

TOLGA ÖZKALFA: "ESKİ MAÇLARI İZLEYEREK ANALİZLER YAPIYORUZ"

Bir diğer FIFA kokartlı hakem Tolga Özkalfa ise, "Hakemler olarak iyi bir hazırlık süreci geçiriyoruz. Fiziksel çalışmalarımız da iyi geçiyor. Daha önce ki hatalarımızı tekrar yapmamak için, sezon içerisinde yönettiğimiz maçlardan analizler yapıyoruz. Hem fiziksel olarak, hem de mental olarak iyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!