Biz bunları yemeyiz başka kapıya

Güncelleme Tarihi:

Biz bunları yemeyiz başka kapıya
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2015 21:14

Fikret Orman yenilenen Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ni basına tanıttı. Şenol Güneş, Ahmet Nur Çebi ile birlikte konuşan Fikret Orman , “Beşiktaş için küçük ama yönetimimiz açısından büyük bir işi tanıtmak için buradayız” dedi. 

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, siyah beyazlılar hakkında ağır açıklamalar yapan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a cevap vermeyeceğini belirtip “Biz bunları yemeyiz başka kapıya” ifadelerini kullandı. Beşiktaş’ın Ümraniye ve Hakkı Yeten Tesisleri’nin yenilemesiyle ilgili düzenlenen basın toplantısında konuşan Orman “Aziz Bey ayrıştırıcı, kavgacı bir üslupla konuşuyor. Bu üslup bize göre değil. Bu tarz konuşmalar doğru değil. Biz kendi üslubumuzla devam edeceğiz” dedi.

LANGASPOR BiLE OLSA...

KENDİSİNİN halkın arasında gezen bir başkan olduğunu belirten Fikret Orman “Fenerbahçeliler bana ‘Aman başkan, üslubunuzu bozmayın. Aziz Bey’le aynı seviyede konuşmayın’ diyor. Langaspor bile olsa hiç kimsenin haddine değildir bir camiayla alakalı konuşma yapmak. Kimse Beşiktaş Yönetimi’ne ne yapacağını söyleyemez. Siz benim bir başka kulüp yönetimine bir şey dediğimi hiç duydunuz mu? Aziz Bey, hakkımda “Süleyman Seba’yı örnek alsın” demişti. Kendisi örnek alsın” diye konuştu.

Haberin Devamı

SÖYLEDiKLERiN KARŞINA ÇIKAR

HERKESİN kendi maçlarına ve problemlerine bakması gerektiğini belirten Beşiktaş Başkanı “Herkes kendi önündeki yemeği yesin. Beşiktaş geçen sene Fenerbahçe maçından önce Brugge ile oynamıştı. Avrupa’da çok bilinen bir kulüptür Brugge ve yenildik. Fenerbahçe yönetimi ‘Köy takımına yenildiler’ dedi. Molde ne? 26 bin kişinin yaşadığı belde takımı. Bu bizim üslubumuz değil. Dün söylediğini şeyler bugün karşınıza çıkar” dedi. Şike sürecinde kenar süsü olduklarını yineleyen Orman “Şimdi amaç konuyu başka yere çekip kutuplaşma yaratmak. Kimse bizi çukura çekmeye çalışmasın” sözlerini kullandı. 

BİRAZ DAHA DESTEK LAZIM

BEŞİKTAŞ’ın 2 seneyi aşkın süredir stadsız oynadığını belirten Fikret Orman “Stat olmadan şampiyon olmak çok zor. Stadyum geliri olmadığı için yatırım yapmak ve başarılı olmak hiç kolay değil. Bizim de taraftarlardan beklediğimiz şeyler var. Rize maçında lider olarak geliyoruz 5500 kişi var. Moskova’ya gidiyoruz 4000 kişi var. UEFA’dan meşale ve taraftar cezaları geliyor. Bırakın maçlardan gelir elde etmeyi, cezalar yüzünden zarar ediyoruz. Biraz daha destek lazım. Taraftardan camialarına sahip çıkmalarını bekliyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!