Bitlis Valisi Çınar komutanlarla birlikte esnafı ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Bitlis Valisi Çınar komutanlarla birlikte esnafı ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2016 18:35

Bitlis Valisi Çınar komutanlarla birlikte esnafı ziyaret etti

Haberin Devamı

Fettah YEŞİLYAPRAK/TATVAN (Bitlis), (DHA) - DARBE girişimi sonrası demokrasi nöbetleri sürerken, Bitlis Valisi Ahmet Çınar, yanında İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Gezer ve Tatvan 10'ncu Komando Tugay Komutan Vekili Albay Taner Dinç Yürek ile birlikte kaymakamlık ve esnafı ziyaret etti.
Bitlis Valisi Ahmet Çınar ve bareberindeki komutanlar ilk olarak Tatvan Kaymakamı Murat Erkan'ı makamında ziyaret etti. Burda açıklama yapan Vali Çınar, büyük bir belanın bertaraf edildiğini belirterek, şunları söyledi:
"Bu halk düşmanları, bu millet düşmanları, bu vatan hainleri, bu emperyalizmin kucağına oturup asker ocağına, peygamber ocağına tüküren Fetullahçı dediğimiz terör örgütünün mensupları ve ona destek veren bir kısım kesimler hep birlikte çok tehlikeli bir işe kalkıştılar. Bu küçük grubun devletin büyük imkanlarıyla milletin kalbine saldırdığı bu harekete karşı milletin topyekün karşı durmasıyla bu belayı def etmiş olduk. İlimizde de diğer illerde yaşananların benzeri yaşandı. Emekleri, gayretleri ve cesaretlerinden dolayı STK’larımıza, Bitlislilere, halkımıza ve toplamda da Türk milletimize minnettarız. Bitlisliler şu bilmeli ki ordumuzun her bir ferdi kıymetlidir, asker ocağı her birimiz için kutsaldır. İçerden bir örgüt mensubiyetiyle haince kalkışma yapan grup büyük oranda bertaraf edilmiştir. Bunlardan gizli kalanlar için de komutanlarımız burada canla başla çalışıyorlar. Hiçbir ihmal göstermeden tespit edilen her bir askeri personel derhal görevinden alınmaktadır. Bu vatanperver, bu cesur askerlerimiz milletimizle beraber olmasaydı elbette ki işimiz bu kadar kolay olmayacaktı." 
Vali Çınar, Kaymakam Murat Erkan, Belediye Başkanı Fettah Aksoy, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Gezer ve Tatvan 10'ncu Komando Tugay Komutan Vekili Albay Taner Dinç Yürek, STK temsilcileri ve kurum amirleri ile birlikte esnaf ziyareti yaparak, bir çay bahçesinde çay içip vatandaşlarla sohbet etti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!