Bitlis Tanıtım Günleri Başladı

Güncelleme Tarihi:

Bitlis Tanıtım Günleri Başladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2015 12:01

İZMİR’DE DÜZENLENEN BİTLİS TANITIM GÜNLERİ, BOSTANLI'DA KAPILARINI ZİYARETÇİLERİNE AÇTI. MANİSA BİTLİSLİLER VE AHLATLILAR DERNEĞİ'NİN DE SERGİ AÇTIĞI TANITIM GÜNLERİNİ MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ MEHMET PALABIYIK DA ZİYARET ETTİ.

İzmir’de düzenlenen Bitlis Tanıtım Günleri, Bostanlı’da kapılarını ziyaretçilerine açtı. Manisa Bitlisliler ve Ahlatlılar Derneği’nin de sergi açtığı tanıtım günlerini Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Palabıyık da ziyaret etti.
Bitlis’in tanıtımının yapıldığı Bitlis Tanıtım Günleri, İzmir’de bulunan Bostanlı Pazarı’nda başladı. Üç gün sürecek olan tanıtım günlerinde Manisa Bitlisliler Derneği ve Ahlatlılar Derneği de yerini aldı. Tanıtım günlerinin ilk gününde Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Palabıyık, MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü ve Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun ziyaret etti. Başkanvekili Palabıyık ve beraberindekiler ilk olarak tanıtım günleri çerçevesinde sergi açan Manisa Ahlatlılar Derneği’nin standını ziyaret etti. Palabıyık, Güzgülü ve Coşkun’u burada Ahlat Belediye Başkanı Abdüllahim Mümtaz Çoban, Manisa Bitlisliler Derneği Başkanı Cevdet Çiçek ile birlikte Manisa Ahlatlılar Derneği Başkanı Cevdet Çiçek karşıladı. Daha sonra tanıtım günleri kapsamında açılan sergileri Güzgülü ve Coşkun ile birlikte gezen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Palabıyık, kendisine ikram edilen yöresel ürünlerden tattı. Son olarak Bitlis Valiliği’nin standını ziyaret eden Palabıyık, düzenlenen etkinliğin Bitlis’in tanıtımına katkı sağlayacağına inandığını söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!