Bitlis Belediyesi yollarda bakım ve onarım çalışması başlattı

Güncelleme Tarihi:

Bitlis Belediyesi yollarda bakım ve onarım çalışması başlattı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2016 12:48

Bitlis Belediyesi yollarda bakım ve onarım çalışması başlattı

Haberin Devamı

Özcan ÇİRİŞ/BİTLİS,(DHA)-BİTLİS’te geçen zorlu kış şartlarının verdiği zararlar Bitlis Belediyesi ekipleri tarafından onarılmaya başlandı. Belediye ekipleri kış mevsiminde yağan yoğun kardan dolayı zarar gören kentin önemli güzergah ve bağlantı hatlarındaki yolların onarılması için yoğun bir çalışma yürütülüyor. 



Bitlis Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kış mevsimi sonrası bozulan yollarda asfaltlama, yama çalışmaları, yol kenarında bulunan kanalların temizlenmesi ve yağan kardan dolayı yol kenarında bulunan ve zarar gören demir korkulukları onarıyor. Kentin önemli güzergah ve bağlantı hatlarındaki caddelere öncelik veren ekipler, trafiğin yoğun olduğu caddelerde esnafların olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarını titizlilikle sürdürüyor. Ekipler, planlanan bölgelerdeki çalışmaların da belirlenen program dahilinde tamamlayacak.



Bitlis belediyesi tarafından Atatürk Mahallesi protokol yolunda devam eden asfalt kaplama çalışmalarını yerinde inceleyen Fen İşleri Müdürü Sertaç Buhan, burada çalışmalara ilişkin bilgilendirmede bulundu. İhtiyaç duyulan bütün cadde ve sokaklardaki çalışmaların sürdüğünü ifade eden Buhan, "Ekiplerimiz, kış mevsimi sonrası bozulan yollarda sıcak asfalt kaplama ve yama çalışmalarını sürdürüyor. Yaza hazırlık çalışmalarımız kapsamında, Bitlis genelinde daha güvenli ve daha rahat ulaşım olanakları sağlamak adına çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!