‘Bisikletin Suarez’i de o’

Güncelleme Tarihi:

‘Bisikletin Suarez’i de o’
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2014 13:46

Katusha’nın Norveçli bisikletçisi Alexander Kristoff, Tour de France’in ilk turunda kaza yaparak Tour’dan çekilmek zorunda kalan Mark Cavendish için “Suarez sahada rakibini ısırdığı için ceza aldı. Bence burada da Cavendish bile bile bu kazayı yaptı” dedi.

Haberin Devamı

Fransa Bisiklet Turu’nun açılış etabının son metrelerin yaşadığı kaza sonrasında Tour’dan çekilmek zorunda kalan Omega Pharma-Lotto’nun yıldız sprinteri Mark Cavendish’i, meslektaşı Alexander Kristoff eleştirdi. Milan-San Remo kazananı Katusha’nın Norveçli bisikletçisi, Cavendish’in ‘İll etabı kazanmaktan başka bir şey düşünmediği için kafasının uçtuğunu’ ifade etti. Kristoff, yaşanan kazanın kendisinin de pozisyonunu etkilediğinin altını çizerek “Kazada takılmasaydım Kittel’i geçebilir miydim bilmiyorum ama çok yakınında olacağımı ve bir şans kaçırdığımı biliyorum. Suarez sahada rakibini ısırdığı için ceza aldı. Bence burada da Cavendish bile bile bu kazayı yaptı. Saatte 60 kilometre hızla giderken çok dikkatli olmalısınız. Başkalarını incitebilirsiniz. Ayrıca Cavs, bunu ilk kez yapmıyor. Umarım artık daha sakin olması gerektiğini öğrenir. O çok iyi bir spirnter ama bir anda kafası gitti sanırım” diye konuştu.

Kaza sonrası diğer takımlar ve bisikletçiler, Mark Cavendish’i eleştirmemeyi tercih ederken Orica-GreenEdge ise yarış hakemlerinin Cavendish’e nasıl ceza vermediklerini anlayamadıklarını açıkladı.

‘Bisikletin Suarez’i de o’


‘Bisikletin Suarez’i de o’



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!