GeriSeyahat Biricik annem herşeyin en güzeline layık
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Biricik annem herşeyin en güzeline layık

Biricik annem herşeyin en güzeline layık



Yemek yapma zevki

Teflon lisansıyla üretilen Cem, Mehtap ve Rokam marka mutfak ürünleri yemek yapmayı bir zevk haline getiriliyor. Bu ürünler yapışmaz yüzeyiyle rahat, temizlenmesi kolay, üstelik zarif bir tasarıma sahip.

Rengarenk yaz giysileri

Bennetton'da anneler için seçilebilecek güzel hediyeler var. Dizüstü etekler ve elbiseler, rengarenk penyeler, pantolonlar, çeketler, şık hırkalar ve nakış işli üstlerin yanısıra gözlük, şemsiye, terlik ve çantalar.

Özel kampanyalar

Galleria Alışveriş Merkezi'ndeki bütün mağazalar Anneler Günü'ne hazır. Hangi kapıdan girerseniz girin, anneleri akordeon eşliğinde hazırlanmış muhteşem bir pandomim gösterisi karşılayacak. Bir de klasik müzik konseri var.

Rahat ve fonksiyonel

Philips ev aletleri, güzel bir hediye olabilir. Örneğin Philips Azur Excel Ütü, yapışmaz, dayanıklı, temizlenmesi kolay, kaygan bir tabana sahip. Ütü yapmak artık çok daha kolay ve pratik.

Solmayan papatyalar

Mücevher firması Gilan, anneler için papatya temasını seçti. Papatya formu ve rengi (sarı pırlanta) anneler günü için hazırlanan özel koleksiyonda kullanıldı. Sade ve şık koleksiyon küpe, kolye ve yüzüklerden oluşuyor.

Ayakkabı evreni

Ayakkabı Dünyası Mağazaları, adını haklı çıkartıyor. Polaris, Candy, Slazenger, Bentini, Fifthy, Eclipse, B&G, Simonelli gibi 200'e yakın marka. Deriden örgüye her tür malzeme. Her eteğe, her pantolona uygun ayakkabı.

Neşeli bir brunch

Annenizi bu pazar İstanbul Hyaat Regency Oteli'nde Agora Lokantası'nda bir brunch'a davet edebilirsiniz. Yeşil bir bahçe, canlı müzik, şampanyayla başlayan kahvaltı, üstelik gelen tüm misafirlere birer AFM sinema bileti.

Yarıyarıya indirim

Karaca'nın Anneler Haftası kampanyası bu pazar günü bitecek. Annesine bir Karaca giysisi alanlara fiyatın yüzde 50'si tutarında bir hediye çeki verilecek. Bu çeki de annenize verip kendisi için ikinci bir giysi seçmesini sağlayabilirsiniz.

Çiçek gibi

Levent Saydam Sokak'ta bulunan ‘‘Chichek Gibi’’ adlı çiçekçide anneler günü için özel armağanlar bulabilirsiniz. Örneğin Japon çiçek sanatı ikebana tarzında çiçekler ya da eve teslim edilen armağanlar. İstediğinizi seçin.

El sanatları yarışması

Bauhaus bu yıl Anneler Günü'nde bir El Sanatları Yarışması düzenliyor. Anneler, ‘‘En Güzel Kapı Önü Ekmek ve Gazetecilik Kutusu Yarışması’’na katılacaklar. Bleck & Decker'in katkılarıyla düzenlenecek yarışmaya 24 anne katılacak.

Sürpriz hediyeler

Polat Renaissance Oteli, Anneler Günü'nde Marmara Restaurant'da müzik eşliğinde bir brunch hazırlıyor. Annelere birer sürpriz hediye var. Akşam Polat Mangal Restaurant'da da canlı fasıl müziği eşliğinde geleneksel Türk mutfağının tadına bakabilirsiniz.

Jean etekler

Mavi Jeans'te denim kumaşlarda bu sezon renk seçeneği çok zengin. Her tarzda yazlık etek var. Ayrıca renkli poplinden etekler de satılıyor. Düğmeli hırkalar, V yaka süveterler de bulabilirsiniz. Cüzdan, çanta, ayakkabı, terlik de cabası.

Güzellik sertifikası

Bliss Yüz ve Vücut Bakım Merkezi'nden özel bir Anneler Günü armağanı: Bliss Hediye Sertifikası. Bliiss'den alacağınız bu sertifikayla anneniz profesyonel bir bakımdan geçecek, kendini güzel ve rahat hissedecek.

Güzelliği seçin

Anneler Günü'nde annenize Flormar'dan bir ürün hediye edebilirsiniz. Konusu da ‘‘güzellik’’ olur... Flormar'ın 2001 ilkbahar-yaz renklerinden oluşan ürünlerine bir göz atın.

Golf ve bowling

Klassis Golf & Country Club, bu cumartesi günü sadece kadınlara yönelik bir golf turnuvası düzenliyor. Maxi Shopping City'de ise 13 Mayıs pazar yine annelere özel bir bowling turnuvası var. Anneler 14 yaş üstü çocuklarıyla katılabilir.

İpek gibi dokunuş

İstenmeyen tüylerden kurtulmak çoğu kadın için bir derttir. Braun'un yeni ürünü Silk-epil Eversoft bu soruna hızlı, kesin ve rahat bir çözüm sunuyor. Ergonomik dizaynı sayesinde rahat kullanılıyor, acı hissi vermiyor.

Çanta ve pabuç

İnci Mağazaları'nda her annenin tarzına uygun model bulabilirsiniz. Gece-gündüz, abiye, spor giysilere uygun çantalar ve ayakkabılar arasından birini seçebilirsiniz. Altı lastik sneaker'lardan yarı-klasik şık pabuçlara kadar.

Geniş bir yelpaze

Alışveriş merkezleri de Anneler Günü için hazır. Metro Grosmarket Mağazaları'nda fulardan yatak örtüsüne çeşit çeşit hediye alternatifi var. Ümraniye CarrefourSa Vega'da ise parfüm, küpe, eşarp, vb. çeşitli ürünler bulabilirsiniz.

False