Biri geldi üçü kaldı

Güncelleme Tarihi:

Biri geldi üçü kaldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2011 00:00

Hazırlık maçlarında ortaya konan kötü futbol üzerine raporunu sunan Fatih hocaya yönetimden müjdeli haber geldi. Eksik olan yerler için arayışlara hız verildi.

Haberin Devamı

TARİHİNİN en kötü dönemini geride bırakan ve yeni sezon öncesi Teknik Direktör Fatih Terim ile yola çıkan Galatasaray’da oynanan hazırlık maçları gelecek adına umut vermedi.

Bu durum en çok Fatih hocanın keyfini kaçırırken, yönetimden kendisine sınırsız kredi geldi. Terim, özellikle Twente önündeki kötü futbol sonrası kadroda takviye yapılmasının şart olduğunu belirtirken, yönetim hocanın isteklerini karşılayacağının müjdesini verdi.

Melo’da mutlu son

Yaşanan gelişmelerin ardında ise teknik direktör Fatih Terim’in, kaleci Fernando Muslera haricinde Twente maçı öncesi yönetimden dört transfer isteğinde bulunduğu gerçeği ortaya çıktı.

Uruguaylı file bekçisinin transferi sonrası Galatasaray yönetimi, hocalarının ısrarları karşısında İtalyan devi Juventus’tan Brezilyalı yıldız Felipe Melo’yu kiralık olarak kadrosuna kattı.

Üç yıldız daha yolda

Haberin Devamı

Böylece Fatih Hoca’nın dört transfer isteğinden biri gerçekleşmiş oldu. Yönetimin desteği sonrası ise üç yeni oyuncunun daha sarı kırmızılı takıma gelmesi kesinlik kazandı.İşte Terim’in takviye yapılmasını istediği bölgeler ve nedenleri...

Sabri tek kalıyıor

FATİH hoca sağ kanada mutlaka yeni bir isim istiyor. Bunun en büyük nedeni ise Sabri’nin alternatifsizliği. Hayal kırıklığı yaratan Serkan ile yollar ayrıldı. Terim, Sabri’yi önde kullanmayı düşünüyor ve bu yüzden sağ kanada tecrübeli bir isim istiyor. Eboue burası için favori. Sağ bek takviyesi olmazsa, olmazlardan.

Adebayor’a kiralık formülü


DROGBA, Forlan ve Fabiano’nun transferlerini gerçekleştiremeyen G.Saray’ın gündemine son giren forvet Adebayor oldu. Yönetim, City’nin 27 yaşındaki golcüsü için harekete geçti. Bonservisi 15 milyon Euro olan Togolu yıldızı kiralık olarak renklerine bağlamayı planlayan G.Saray, futbolcuya ise yıllık 5.5 milyon Euro önerecek.

Sol kanat arayışı

TERİM, oyunu açabilecek, aynı zamanda hücumda, kanatlarda ve özellikle sol tarafta görev alacak bir oyuncu. Bu bölge için adaylardan biri ise R.Madrid’in yıldızlarınan Drenthe. Terim, Arda’dan hem kanatta hem de 10 numara pozisyonunda yararlanma adına sol tarafa yeni bir isim arıyor.

Haberin Devamı

Terim’in kara listesine dört yeni isim

ALMANYA kampı öncesi 7 futbolcu ile yollarını ayıran G.Saray’da dört isim daha diken üstünde. Fatih Terim’in, “Aramızda yine ayrılanlar olacak” açıklamasından sonra büyük ihtimalle takımdan gönderilecek diğer isimler de belli oldu. İşte bileti kesilen o isimler...

AYDIN: Şu anda Almanya kampı onun için kader niteliğinde. Fatih Terim, Twente karşısında oyuna girdikten sonra Aydın Yılmaz’ın performansından hiç ama hiç memnun kalmadı.

STANCU: 3. forvet gözü ile bakılıyordu. Ancak, idmanlarda gösterdiği performansı son Twente maçında sergileyemedi. Almanya kampı onun için de büyük önem taşıyor ama umutsuz gibi.

Haberin Devamı

AYKUT: Muslera transferi nedeniyle Galatasaray’dan ayrılması muhtemel adaylardan. 8 yıldır sarı kırmızılı takımda yer alıyor ve çoğu maçta yedek kaldı ya da tribüne çıktı.

CULİO: Rumen oyuncu sezon başlamadan önce Terim’in ‘kulübede’ düşündüğü isimlerden biriydi. Ancak
kamptaki performansıyla sınıfta kaldı. Ayhan da yolcular arasında.

 

Felipe Melo’ya 3.3 milyon Euro garanti para ödenecek

G.SARAY’ın transferini resmen açıkladığı Felipe Melo, dün ilk idmanına çıktı. Brezilyalı yıldız, son bölümüne yetiştiği antrenmanda bir süre teknik direktör Fatih Terim ve Taffarel ile görüşüp düz koşu yaptı. Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada ise, Felipe Melo’ya yıllık 3.3 milyon Euro garanti para ve maç başı 30 bin Euro, Juventus’a ise 1 yıllık kiralama bedeli olarak 1.5 milyon Euro ödeneceği duyuruldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!