Bireysel Emekliliği Anlattılar

Güncelleme Tarihi:

Bireysel Emekliliği Anlattılar
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2015 16:30

‘YÜKSEKÖĞRETİM TANITIM VE EĞİTİM GÜNLERİ’NDE STANT AÇAN ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK YETKİLİLERİ, BİREYSEL EMEKLİLİK VE DEVLET DESTEĞİ KONUSUNDA ZİYARETÇİLERİ BİLGİLENDİRDİ.

‘Yükseköğretim Tanıtım ve Eğitim Günleri’nde stant açan Anadolu Hayat Emeklilik yetkilileri, bireysel emeklilik ve devlet desteği konusunda ziyaretçileri bilgilendirdi.
Lise öğrencileri ile üniversiteleri bir araya getirmek amacıyla bu yıl 15’inci kez düzenlenen Yükseköğretim Tanıtım ve Eğitim Günleri, Antalya’da Cam Piramit’te sona erdi. Stantları ziyaret eden öğrenci ve veliler, üniversiteler hakkında detaylı bilgi alma şansı yakaladı. Üniversiteye hazırlanan lise öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği fuarda, Anadolu Hayat Emeklilik de yerini aldı. Üç gün boyunca süren fuarda ev hanımları için emeklilik planı, geleceğe yatırım planı gibi konularda ziyaretçilere bilgi verilen stantta, bireysel emeklilik sistemine dikkat çekildi. Sosyal güvenlik anlamında, emeklilik döneminde ek gelirin sağlandığı planlar hakkında açıklama yapan Anadolu Hayat Emeklilik Akdeniz Bölge Satış Müdürü Murat Çora, mevcut sistemde Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan alınan tek emekli maaşı ile geçimin zor olduğunu belirtti. Çora, “Bu durum daha da zorlaşacak. Bu sebepten gençlerimiz ve öğrencilerimizle buluşmayı bir görev bildik” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!