Birecik'te kardeşlik iftarı

Güncelleme Tarihi:

Birecikte kardeşlik iftarı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2018 14:08

Birecik'te kardeşlik iftarı

Haberin Devamı

ŞANLIURFA, (DHA) - ŞANLIURFA Büyükşehir Belediyesince Birecik'te 'Kardeşlik Sofrası' kuruldu. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği iftarda konuşan Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir kadrolarının ilçe halkına en iyi hizmeti sunmanın gayesi içerisinde olduklarını söyledi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Birecik ile Kardeşlik Sofrası buluşmalarına devam etti. İbrahim Onat İlahi grubunun dinletisi ile başlayan programa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İlçe Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, İlçe Kaymakamı Kadir Perçi, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Özbakan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam eden programda vatandaşların Ramazanını tebrik ederek ilçe genelinde yapılan hizmetleri aktaran Başkan Nihat Çiftçi, "Rabbim her zaman kardeşlik içerisinde ilçemizden huzuru eksik etmesin. Birecik'te çok güzel hizmetlere imza attık. İlçemiz doğalgaza ve içme suyu arıtma tesisine kavuşuyor. Birecik'imizin altyapısını çözüme kavuşturduk ve kentsel dönüşümü de çözüme kavuşturacağız. Bu hizmetlerimize durmadan devam ediyoruz" dedi.
Başkan Çiftçi'nin konuşmasının ardından halka seslenen İlçe Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, İlçe Kaymakamı Kadir Perçi ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Özbakan da kardeşlik sofrası buluşması için Başkan Çiftçi'ye teşekkür etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!