Bırakın gideyim

Güncelleme Tarihi:

Bırakın gideyim
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 1998 00:00

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de dün iki şok gelişme yaşandı. Okocha yönetime resmen başvurarak ‘‘Kariyerim için Avrupa'da top koşturmak istiyorum’’ derken, Salou'nun menajerinin yarattığı kriz son anda çözüldü.

Beni satın...

Dünya Kupası'nda sergilediği başarılı performansla Avrupalı kulüplerin dikkatini çeken Okocha dün yönetime başvurarak Fenerbahçe'den ayrılmak istediğini söyledi. Liverpool, PSG ve Real Betis'in istediği Okocha, ‘‘Futbol kariyerim açısından Avrupa'da oynamam şart. Bu nedenle beni satın’’ dedi.

Bırakmak istemiyorlar

Fenerbahçe Kulübü, Okocha'yı bırakmak istemiyor. Ancak futbolcunun gitme konusundaki ısrarlı talebini de gözardı etmiyor. Yönetim, 20 milyon dolarlık bir bonservis ücreti ödenmesi durumunda Okocha'yı satabileceği belirtiyor. Ancak sarı lacivertliler daha az bir rakamı kabul etmeyeceğini ifade ediyorlar.

Menejerin şok sözü

Fenerbahçe, Okocha'nın talebi ile çalkalanırken, İsviçre'de bulunan Salou'nun menajeri Peter Teleck, Hürriyet'e şok bir açıklamada bulundu. Teleck, ‘‘İstanbul'da bize verilen sözlerin hiçbiri yerine getirilmedi. Salou, Fenerbahçe ile yollarını ayırdı’’ dedi.

Taksit ödendi

Salou'nun menajerinin açıklaması üzerine hemen harekete geçen Fenerbahçeli yöneticiler, Duisburg Kulübü ile temas kurdular. Sarı lacivertliler Alman kulübünün alacağı ilk taksit olan 3 milyon Mark'ı banka aracılığıyla gönderirken, ‘‘Salou'da sorun yok. Menajer komisyonunu peşin alabilmek için böyle davranıyor’’ dediler.

Duisburg’tan destek

Menajer Teleck, Salou'nun eşinin de Türkiye'ye gitmesini istemediğini söylerken, Duisburg Kulübü Menajeri Dirk Kaiper de bir açıklama yaptı ve F.Bahçe ile sorunları olmadığını belirtti. ‘‘Fenerbahçe ile hiç bir sorunumuz yok. Sözleşmeye yüzde 100 bağlıyız’’ diyen Kaiper şunları söyledi:

Salou Fenerli...

‘‘Teleck, Salou'nun eşinin Türkiye'yi istemediğini söylemiş. Oysa Salou ve eşi Türkiye'ye gelmeyi istiyor. Sadece yoğun ilgi onların gözünü korkutuyor. Ancak menajerin dediği gibi F.Bahçe ilgisiz kalmadı. Aksine İstanbul'da bize çok iyi davrandılar. Şu anda Salou, F.Bahçeli'dir.’’






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!