Bir zamanlar kurtarırdı

Güncelleme Tarihi:

Bir zamanlar kurtarırdı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2015 00:42

Saha dışında teknik heyet ve hocasıyla sıkıntı yaratan Onur Kıvrak, saha içinde de Trabzonspor’u sarsmaya devam ediyor. Milli kaleci önceki yıllardaki başarılı performansını bu sene mumla aratıyor...

Haberin Devamı

AVNi Aker’de Galatasaray’a 1-0 kaybeden ve sezonun ilk mağlubiyetini alan Trabzonspor’da hayal kırıklığının adı Onur Kıvrak oldu... Lige muhteşem bir giriş yapan ve Beşiktaş’ın ardından Galatasaray’ı da devirerek çıkışını sürdürmek isteyen bordo mavililerin liderlik planlarını kaleci Onur’un yaptığı fahiş hata bozdu. Sezona sportif direktör Süleyman Hurma ile yaşadığı krizle başlayan milli kaleci o olayın ardından bir türlü toparlanamadı.
UEFA Avrupa Ligi rövanşında Rabotnicki karşısında son dakikalarda yediği ilginç golle Avrupa’ya erken veda ettiren Onur, ligde de üst süte yediği hatalı gollerle eleştirilerin hedefi oldu. Trabzon’u sırtladığı dönemi mumla aranan milli kaleci, Beşiktaş maçında Quaresma’nın şutuna dışarı gideceğini düşünerek hamle yapmadı ve topu ağlarında gördü.
Erkan’ın attığı galibiyet golüyle göze batmayan bu hata adeta sonraki maçların habercisi oldu. Ligin 4. haftasında Avni Aker’de Akhisarlı Rodallega’nın attığı kafa golünü de kapattığı köşeden yiyen milli filebekçisi, önceki gün G.Saray önünde ise Bilal’in kullandığı yan topta boşa çıkarak mağlubiyetin mimarı oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!