Bir yıldızın inadı

BİR futbolcu düşünün, 22 yaşında, çok fazla maç eksiği var, görev alabilmesi ancak diğer futbolcuların sakatlanmasına ya da F.Bahçe’nin mağlup duruma düşmesine bağlı.

Ama yine de her görev aldığı maçta gol atmış ve oynadığı hiç bir maçı F.Bahçe kaybetmemiş. Üstelik böyle büyük bir takım da oyuna her girdiğinde sanki yılların golcüsüymüş gibi hiç sırıtmamış ve golcü özelliklerini soğukkanlılıkla ortaya koymuş. Demek ki bu oyuncu sıradan bir oyuncu değil. Bir potansiyeli ve ışığı var. Bu oyuncu bu kadar olumsuzluğa ve genç yaşına rağmen görevini yapabiliyorsa, F.Bahçe teknik heyeti ve yönetimi de bu pek sıradan olmayan futbolcuyu değerlendirmelidir. Semih Şentürk yıldız olduğunun farkında, motivasyonunu bozmadan, yedek kaldığı için üzülmeden çalışarak işini yapıyor. Onun bu hırsı ve inadı her oynadığı maçta otoritelerin ve futbolseverlerin dikkatini çekiyor. Teşekkürler Semih.

Teşekkürler Ali Taran

SAÇSIZ Alex’i geri istiyoruz diye bir kaç kez yazmıştım. Bu konuda pek çok mail de aldım. Sadece fiziğine değil, futboluna da yakıştığı için Alex’in saçlarını kestirmesini istiyorduk. Bunu yaparken, -Ben de dahil- bir hayran kitlesinin isteklerinin nerelere kadar uzayabileceğini de göstermiş olduk. Alex’in saç modeline -belki kendisinden daha çok- eşi karar verir. Ama biz yine de Ali Taran’a teşekkürü borç biliriz.

TARAFTAR KARTI

EVET, ben tarafsız değilim, Fenerbahçeliyim. Sadece F.Bahçe yazıyorum, zaman zaman eleştiriyorum, zaman zaman da F.Bahçe’ye yapılan haksızlıkları dile getiriyorum. Bunu, G.Saraylı, Beşiktaşlı, Trabzonlu her yazar yapıyor zaten.

Niye bunu belirtme gereği duydum. Anlatayım;

Geçtiğimiz ay, F.Bahçe taraftar kartı almanın bir sorumluluk olduğunu, kuru kuruya taraftar olunamayacağını yazmıştım. ‘Almak istiyoruz ama zorluk çıkarıyorlar, nereden nasıl alırız’ diye sitem edenler, sorunlarını dile getirenler oldu. ‘Vay efendim, sen bu kartın reklamını nasıl yaparsın, bu tarafsızlık değil’ diyenler de..

Çok mutlu oldum. Çünkü beni sadece F.Bahçeli taraftarlar değil, diğer takım taraftarları da beni takip ediyor. Mailler bunu gösteriyor.

MAÇIN PANKARTI

Doğan Seyfi kalbimizdesin.


Tribünler

MAÇIN
başlamasına 1 saat kala stada geldim. Tribünler boştu. Başarılı bir takımı üstelik Avrupa’nın en iyi statlarından birinde boş tribünlere oynatmak taraftar sorumluluğuyla ne kadar bağdaşıyor dersiniz, cefakar Fenerbahçe taraftarı.

Maçın 3 Adamı:

1- Semih 2- Alex 3- Appiah
Yazarın Tüm Yazıları