"Bir puan aldık ancak 3 puan kaybettik"

Güncelleme Tarihi:

Bir puan aldık ancak 3 puan kaybettik
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2012 22:33

Eskişehirspor Kulübü Teknik Direktörü Ersun Yanal, “Bir puan aldık ancak 3 puan kaybettik” dedi.

Yanal, takımının Fenerbahçe ile yaptığı maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, bu akşam ilginç bir maç oynandığını kaydetti.

Eskişehirspor'un iyi bir futbol oynamaya çalıştığını ifade eden Yanal, şöyle konuştu: “Oyunun tamamını kontrol da tutmaya çalıştık. İkinci yarıda istediğimiz pozisyonları yakaladık ancak değerlendiremedik. İkinci yarıda, Fenerbahçe'den gol yedik. Oyunu kazanmak için oynadık. İyi tempoyu yakalayamadık ve kaçırdık. Pozisyonlardan yararlanamadık. Bir puan aldık ancak 3 puan kaybettik. Daha iyi oynayarak bu puanları telafi etmeliyiz.”

Yanal, bir gazetecinin “Kırmızı kart pozisyonunda küfür duydunuz mu?” sorusu üzerine, şunları söyledi: “Bu soruyu hakeme sormak lazım. Karar veren o. Hakemin verdiği karara saygı duymalıyız. Bizi ilgilendiren bir pozisyon değil. Bu konuyu tartışmak yersiz. Futbolu biz ülkemizde maalesef sonuç olarak oynamaya başladık. Burada sonuç isteniyor. Sonuç için futbolu ıskalıyoruz. Futbolun kalitesi de önemli. Hakemler hata yapabilir. Hakemlerimize ve futbolumuza daha fazla sahip çıkalım.”

Eskişehirsporlu futbolcu Burhan Eşer de Fenerbahçe'yi yenmek için bütün çabayı gösterdiklerini ve maçtan 1 puanla ayrıldıkları için üzgün olduklarını bildirdi.
Tello da Eskişehirspor çok iyi başladığı ve bir gol bulduğu Fenerbahçe maçında 2 puan kaybettikleri için duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!