“Bir Kitap Da Sen Anlat” Yarışması

Güncelleme Tarihi:

“Bir Kitap Da Sen Anlat” Yarışması
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2015 16:43

ORDU’NUN FATSA İLÇESİNDE ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASINDA “BİR KİTAP DA SEN ANLAT” YARIŞMASININ İLÇE FİNALİ GERÇEKLEŞTİ.

Ordu’nun Fatsa ilçesinde ortaöğretim öğrencileri arasında “Bir Kitap da Sen Anlat” yarışmasının ilçe finali gerçekleşti.
Ordu Valiliği’nin yürüttüğü “Ordu Okuyor Kampanyası” ile “Ben de Başarabilirim Projesi” kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği “Bir Kitap Da Sen Anlat” yarışmasının Fatsa finali tüm ortaöğretim okullarının katılımıyla Fatsa Halk Eğitimi Merkezi konferans salonunda yapıldı.
Fatsa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Vahit Bölek başkanlığında yapılan yarışmanın jüri üyeliklerini ise Büyükata Ortaokulu Türkçe öğretmeni Sevda Demir, Sakarya Ortaokulu Türkçe öğretmeni Necla Katrancı, Sakarya Ortaokulu Türkçe öğretmeni Sinan Baş, Merkez Ortaokulu Türkçe öğretmeni Rafet Çimen ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Türkçe öğretmeni Ali Kemal Keskin ile okullarında yapılan yarışmada ikinci olan öğrenciler yaptı.
Rehber öğretmenleri ile Fatsa Finaline katılan öğrenciler büyük bir özgüvenle sahneye çıkarak hitabet hünerlerini sergilediler.
Öğretmen ve öğrenci Jüri üyelerinin yaptığı değerlendirme sonucunda Fatsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi İpek Nur Şimşek birinci, Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Merve Şahinde Yerebasmaz ikinci, Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi öğrencisi Şifanur Kömür ise üçüncü oldu.
Yarışmada ilk üç dereceye giren öğrencilerin ödülleri daha sonra belirlenecek bir tarihte törenle verilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!