Bir değil iki forvet

Güncelleme Tarihi:

Bir değil iki forvet
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2007 09:05

Kalli'nin istediği golcüye kaynak yaratan Galatasaray yönetimi, ikinci bombayı patlatmak için ise satılacak futbolculardan gelecek paraya bel bağladı.

Haberin Devamı

Kone sıcak bakmıyor
Son yıllarda sessiz geçen transfer dönemlerinin acısını çıkartırcasına takıma önemli takviyeler yapan Galatasaray yönetimi, durmak bilmiyor.

Fanatik gazetesinin haberine göre, golcü arayışlarına girişen ve üç futbolcuyla görüşen Cim Bom, PSV’li Kone’nin yan çizmesi üzerine rotayı Postiga ve Grafite’ye çevirdi. Kone, Türkiye’de oynamak istemediğini söylese de, yönetim, bu futbolcuyu ikna etmek için her yolu deniyor. Ama olumlu bir sonuç çıkacak gibi de gözükmüyor. Bu gelişme üzerine iki forvet birden almayı planlayan Galatasaray, Postiga ve Grafite üzerinde yoğunlaştı.

Carrusca’ya geliyorlar
Bir yıldız golcü için maddi kaynak yaratan yönetim, ikincisini gerçekleştirebilmek için ise gözden çıkardığı futbolculardan gelecek bonservis bedellerine bel bağladı. Rus kulübü Rubin Kazan’la Hasan Kabze için el sıkışan Cim Bom, buradan 1,5 milyon Euro bekliyor. Aynı şekilde, büyük umutlarla alınan ancak kendini gösteremeyen Carrusca’nın Boca Juniors ile kesin anlaşması durumunda da, Aslan’ın kasasına 1,750 milyon Euro girecek. Arjantin kulübü yetkililerinin, transfere son noktayı koymak için önümüzdeki günlerde İstanbul’a geleceği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!