Bir bu eksikti

Güncelleme Tarihi:

Bir bu eksikti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2005 00:00

Sarı kırmızılı yönetimin, genç futbolcularını sezon sonuna kadar kiralık olarak Manisa’ya göndermesi, ‘Bankaya borcunu veya bu nedenle gelebilecek hacizi futbolcu kiralayarak önlüyor’ iddiasını gündeme getirdi.

GALATASARAY Yönetimi, içine düştüğü mali krizden kurtulmak, üzerine binen borçları hafifletebilmek için büyük uğraş veriyor ve yeni yeni kurtuluş formülleri üretiyor. Büyükçekmece’de alınan araziye taşınılması ve Florya’nın
/images/100/0x0/55eb2495f018fbb8f8ae089b
satılması, Riva Projesi gibi formüller Cimbom’a mali açıdan nefes aldırabilecek çıkış yolları olarak görülüyordu. Ancak son olarak Riva Projesi’nin Genel Kurul’dan dönmesi, Cimbom’un elini kolunu iyice bağladı. Sarı kırmızılı yönetimin şimdi de banka borcundan kurtulmak veya bu yüzden gelebilecek hacizi önleyebilmek için, banka bağlantılı takıma futbolcu kiralama yöntemine gittiği iddiası gündemde.

İki genç Manisa’da

Galatasaray genç futbolcuları Arda Turan ile Zafer Şakar’ı sezon sonuna kadar kiralık olarak Vestel Manisaspor’a verdi. Sarı kırmızılıların PAF takımının kaptanı Arda ile sezon başında A kadrosuna çıkarılan Zafer, yeni takımlarının kampına katılmaları amacıyla Manisa’ya gönderildi. Cimbom’un bu iki futbolcuyu Denizbank’a olan borçlarına karşılık olarak Vestel Manisaspor’a kiralık olarak verdiği iddia ediliyor. Denizbank ile Vestel Manisaspor arasındaki bağ nedeniyle banka borcunun bu şekilde karşılandığı gündeme getiriliyor.

Galatasaray’da oynamak istediklerini belirten iki genç futbolcu bu emelleri şimdilik gerçekleşmese de gittikleri yeni takımlarında başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Bizim için fırsat

Zafer, ‘Sezon sonuna kadar Vestel Manisaspor formasını giyeceğiz. Kendimizi ispat etmek için büyük bir fırsat. İyi değerlendirebiliriz. Hocamızın bizi Manisa’da da takip edeceğini biliyoruz. Ve kendimizi gösterdiğimiz
/images/100/0x0/55eb2495f018fbb8f8ae089d
taktirde önümüzdeki yıl tekrar Galatasaray’a dönerek ilk 11 için büyük fırsatımız olabilir
’ dedi.

Arda ise ‘Vestel Manisaspor’da da kendimizi göstermek için elimizden geleni yapacağız. Kamp dönemi için Antalya’ya geçeceğiz. İyi bir hazırlık dönemiyle kendimizi yeni takımımızda da kanıtlayacağımıza inanıyorum’ diye konuştu.


Arda Turan

Doğum Tarihi: 30.01.1987

Mevkii: Sağ açık

Milli Takım:

A Genç (53),

B Genç (10),

Olimpik Milli: (5)


Zafer Şakar

Doğum Tarihi: 25.09.1985

Mevkii: Orta saha

Milli Takım:

38 A Genç
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!