Bilkent’ten yardım gecesi

Güncelleme Tarihi:

Bilkent’ten yardım gecesi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2008 00:00

Bilkent Üniversitesi Hazırlık Okulu’nun düzenlediği yardım gecesinde Işın Karaca sahne aldı. Geceye tanınmış isimler katıldı.

POP müziğinin güçlü sesi Işın Karaca, Bilkent Üniversitesi Hazırlık Okulu (BUPS) tarafından düzenlenen "Yıldızlar altında bir gece" isimli baloda sahne aldı. Öğrencilerin okul dışında da sosyal yaşama katılımını amaçlayan CAS (Yaratıcılık, eylem, toplumsal hizmet) projesine destek amacıyla gerçekleştirilen geceye Başkent cemiyet hayatının bir çok seçkin ismi katıldı.

EKSİKLİKLER KARŞILANACAK

CAS projesi kapsamında geçtiğimiz yıl Yalnızceviz İlköğretim Okulu’na giderek, okulun yenilenmesine yardım eden öğrenciler, bu yıl da Bursa’nın Aktaş Köyü İlköğretim Okulu’na gidecekler. Kitap toplayarak, yardım edilecek okulda kütüphane kuran öğrenciler, söz konusu okulun çeşitli ihtiyaçlarını ve eksiklerini de karşılıyorlar.

TÜRKÇE VE İNGİLİZCE SÖYLEDİ

Gecede şarkılarıyla davetlilere keyifli saatler yaşatan Işın Karaca, salonda çok sayıda yabancı veli ve öğrencinin de bulunması nedeniyle, programında hem Türkçe hem de İngilizce şarkıları seslendirdi. Şarkı aralarında konuşmalarını da her iki dilde yapan ünlü sanatçı, sevenlerine zaman zaman romantik anlar da yaşattı.

Genel Müdür teşekkür etti

Bilkent Otel’deki gecenin açılış konuşmasını yapan okulun Genel Müdürü James Swetz, geceyi düzenleyen Veli ve Öğrenci Konseyi’ne teşekkür etti. Kişi başı 250 YTL’den satılan balo biletleriyle elde edilen gelir fakir köy okullarına yardım amacıyla kullanılacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!