Bilica Fener ile anlaştı

Güncelleme Tarihi:

Bilica Fener ile anlaştı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2009 00:17

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Brezilyalı defans oyuncusu Fabio Bilica'nın, Fenerbahçe ile her konuda anlaştığını ve pazartesi günü sözleşme imzalayacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Bilica'nın yeni sezonda kadrolarında olmayacağını ve Fenerbahçe ile anlaştığını kaydeden Uygun, sözlerini şöyle sürdürdü: “Büyük bir ihtimalle Fenerbahçe ile anlaşmış durumda. Pazartesi günü sözleşme imzalayacak. Hayırlı uğurlu olsun, sadece Mohammed Ali ile görüşeceğiz. 3 yabancı ve 5 yerli oyuncu transferi yapıp yeni sezona başlayacağız. Şu anda stadı Şampiyonlar Ligi'ne hazırlıyoruz. 4 bin kapasite artırıyoruz, çimi kaldırdık, alttan ısıtma yapacağız.”

"FUTBOLCULARIMLA GURUR DUYDUM"

Bülent Uygun, ligde geçen sezondan bu yana ortaya koydukları performansla keyif verdiklerini ifade ederek, “Futbolcularımla gurur duydum. Benim için şampiyon onlar, birinci Beşiktaş” dedi.

Beşiktaş'ı şampiyonluğu nedeniyle kutlayan Bülent Uygun, “Sivasspor camiası olarak, geçen sezondan beri sergilediğimiz futbolla, futbolcu kardeşlerimizin gösterdiği performansla inanılmaz keyif aldık, keyif verdiğimizi de düşünüyorum. Onlarla gurur duydum. Benim için şampiyon onlar, birinci Beşiktaş” diye konuştu.

“Beşiktaş'a şampiyonluğu hayırlı olsun, tebrik ediyorum” diyen Uygun, şunları kaydetti: “Şampiyonlar Ligi'ne gittik. Bir Anadolu takımı olarak bu kadar kısıtlı bütçeyle ve zengin kadro olmamamıza rağmen, gerek benliğimiz, inancımız ve savaşma ruhumuzla futbolun tüm güzelliklerini sergilemeye çalıştık. İkinci de olsak “Devler Ligi”ne gidiyoruz. Sivas için hayırlı olsun. Bizden dualarını esirgemeyen Anadolu'nun güzel insanlarının önünde saygıyla eğiliyorum. Hedefimiz daha güzelini, inanmış bir şekilde başararak yolumuza devam etmek.”

Haberin Devamı

Şampiyon olunduğunda kazanacaklarıyla Şampiyonlar Ligi'ne gitme hedefi arasında fark olduğunu belirten Uygun, “Kalitemizi ve kadromuzu biraz daha üst düzeye taşıyacağız. Bütçesi ve marka değeri yükselmiş, aynı zamanda 35 bin kişilik stadını yapıp, bütün tesislerini yapıp hiç borcu olmadan yürüyen bir Sivasspor olacak. Bunu nasıl daha güzel şekle getirir Mecnun Otyakmaz ile görüşeceğiz. Yükselen trend olan bu projenin daha iyisini yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!