SEOzone‘15’te Arama Motoru Uzmanları Bir Araya Geliyor

Güncelleme Tarihi:

SEOzone‘15’te Arama Motoru Uzmanları Bir Araya Geliyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2015 20:38

SEO alanında 2013 yılından beri düzenlediği başarılı konferanslarla adından söz ettiren SEOzeo, 2015 yılında yine başarılı bir etkinliğe imza atıyor.

Haberin Devamı

SEO alanında 2013 yılından beri düzenlediği başarılı konferanslarla adından söz ettiren SEOzeo, 2015 yılında yine başarılı bir etkinliğe imza atıyor. Türkiye’de SEO alanında tek AR-GE çalışması yapan ajans olan SEOzeo, SEOzone’15 Dijital Pazarlama Konferansı’nda dünyaca ünlü SEO uzmanlarını ağırlıyor. Dünyada SEO konusunda büyük başarılara imza atmış danışmanlar ile katılımcılar 27-29 Kasım tarihleri arasında Şişli Marriott Hotel’de düzenlenecek olan etkinlikte bir araya geliyor.

Seçkin uzmanların bir araya geldiği konferansın merakla beklenecek uluslararası konuşmaları şu şekilde: Onpage.org kurucusu ve dünyanın en çok tanınan SEO komünitesi üyesi Marcus Tandler, DeepCrawl yönetici direktörü Mark Thomas, SEOmonitör kurucusu Cosmin Negrescu, SEMrush eski yöneticisi Alexsandra Tachalova ve İtalyan SEO komünitesi lider isimlerinden Andrea Pernici. Bu ünlü isimler konferans süresince katılımcılara arama motorlarının geleceği, aksiyona dönüştürülebilir 5 önemli SEO stratejisi, SEO trafik datalarının ölçümlenmesi ve raporlanması, pazar analizi ve SEO’da performansın önemi gibi konulardan bahsedecekler.

Haberin Devamı

Seozone ve Contentzone Oturumları

27 Kasım tarihinde başlayacak olan SEOzone’15 Dijital Pazarlama konferansı çift oturuma ev sahipliği yapıyor. 27 Kasım’da SEO konusunu ele alan SEOzone, SEOzeo’nun kurucusu olan Yiğit Konur’un açılış konuşması işe başlıyor. Dünyadaki önemli konferanslara konuşmacı olarak davet edilen ve alanında Türkiye’yi çeşitli platformlarda temsil etmeye devam eden Konur’un konuşması, konunun ilgilisi katılımcılar tarafından büyük bir merakla devam ediyor. Yiğit Konur’un açılış konuşmalarını sırasıyla Marcus Tandler, Mark Thomas ve Richard Millington’ın sunumları izliyor. 27 Kasım oturumunun kapanış konuşmasını ise yine Yiğit Konur, semantik anahtar kelime analizi sunumu ile yapıyor.

28 Kasım Cumartesi günü ise konferansın ikinci oturumu olan Contentzone start veriyor. Türkiye’nin ilk uluslararası içerik pazarlaması olan Contentzone’da Hubspot pazarlama uzmanı Anum Hussain, Distilled içerik stratejisi uzmanı Hannah Smith ve Jubith Lewis konuşmalar yapıyor. Bu uzmanların sunumlarında içerik pazarlamasına dair stratejiler, deneyimler, link inşaları, blog yönetimleri gibi konular katılımcılara aktarılıyor.

Haberin Devamı

Contentzone’da Türkiye’den de içerik üreticisi içerik.com kurucusu ve Yemeksepeti’nin içerik pazarlaması iştiraki Yemek.com ürün müdürü Batuhan Apaydın yaptığı sunumlarda katılımcılara içerik pazarlaması konusunda önemli bilgiler veriyor.

Workshoplar

27 ve 28 Kasım tarihlerinde yapılacak oturumlar, katılımcıların da dahil olabileceği workshop çalışmaları ile devam ediyor. Uygulamalı workshoplar Tristan Pirouz, Shayam Dattani ve Elizaveta Lavrienko gibi dünyaca ünlü danışmanlar tarafından düzenleniyor. Katılımcılar bu workshoplarda rakip analizi, pazar analizi ve pazar ölçümlenmesi gibi konularda bilgi sahibi oluyor.

27-29 Kasım tarihleri arasında Şişli Marriott Hotel’de düzenlenecek SEOzone’15 Dijital Pazarlama Konferansı’na dair merak ettiğiniz tüm bilgileri www.seozeo.com.tr adresini ziyaret ederek öğrenebilir, çeşitli seçenekler arasından bilet tercihinizi yapabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası: