PSG-Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda? | CANLI

Güncelleme Tarihi:

PSG-Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda | CANLI
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2015 15:56

PSG-Real Madrid maçı bu akşam Fransa'da nefesleri kesecek. Bir tarafta PSG'nin yıldız ismi İbrahimoviç, diğer tarafta Real Madrid'in gol kralı Cristiano Ronaldo sahne alacak. Peki, maç saat kaçtai hangi kanalda?

Haberin Devamı

PSG-Real Madrid maçı bu akşam Şampiyonlar Ligi mücadelesini konu alacak. İki taraftada Dünyaca ünlü yıldız isimler bulunurken, A grubu'nda hangi takım yükselecek. PSG Real Madrid maçı saat kaçta ve hangi kanalda canlı olarak izlenecek?

Saat 21.45’teki karşılaşma, Tivibuspor3’ten ekranlara gelecek. İki takımın da süper yıldızları, kulüplerinin tarihlerindeki en golcü isimleri konumunda. 34 yaşındaki Zlatan, 112 golle PSG’nin en skorer oyuncusu. Diğer tarafta ise Ronaldo, Los Galacticos’un efsane yıldızı Raul Gonzalez’in rekorunu kırıp, 324 golle zirveyi geçen hafta ondan aldı.

PSG-Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda | CANLI

İSPANYOLLARDA SAKATLAR ÇOK FAZLA

Haberin Devamı

Ev sahibinde Kempembe ve Kevin Trapp, sakatlıkları sebebiyle oynamayacak. Ancak konuk ekipte aynı sorun, daha da büyük. İspanyollar’ın direkt ilk 11’inde yer alan Gareth Bale, James Rodriguez, Pepe, Karim Benzema ve Daniel Carvajal sakatlıklarından dolayı Paris’teki mücadelede forma giyemeyecekler. İki takım daha önce 4 kez karşılaştı. 2’şer kez sahadan galibiyetle ayrıldılar.

MAÇ SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA

STAT: Parc des Princes
SAAT:
21.45
YAYIN:
Tivibu Spor3
HAKEM:
Nicola Rizzoli

PSG REAL MADRİD HAZIRLIK MAÇI