Ne zaman emekli olurum?

Güncelleme Tarihi:

Ne zaman emekli olurum
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2015 14:43

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun ne zaman emekli olurum uygulaması ile ne zaman emekli olacağınızı öğrenmek kolaylaştı. Ne zaman emekli olurum uygulamasına giriş nasıl yapılır?

Haberin Devamı

Gelişen internet sistemi ile kamu kurumlarında beklediğiniz uzun kuyruklar sona erdi. Giriş yapacağınız bir site ile istediğiniz tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

 NE ZAMAN EMEKLİ OLURUM UYGULAMASINA GİRİŞ

Ne Zaman Emekli Olurum Uygulamasına giriş yapabilmek için sayfada yer alan formu detaylı bir şekilde doldurmanız gerekmektedir. Bu nedenle sigortalıların ilk olarak hizmet dökümü alması ve formdaki bilgileri doldurması kişi için yararlı olacaktır. Hizmet Dökümünüzü E-Devlet üzerinden alabilirsiniz. Sisteme girilen bilgiler ile hesaplama yapmasının ardından emeklilik yaşınız sayfada gözükecektir.

NE ZAMAN EMEKLİ OLURUM UYGULAMASINA GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ!

Haberin Devamı

SİGORTA TÜRÜNE DİKKAT!

Seçim yaparken sigorta türünüze dikkat edin. Yapılacak seçimler sonrasında doğru uygulama üzerinden işlem yapılarak, emeklilik ile ilgili tüm detaylar netlik kazanacaktır. Sigortalı kişilerin yapacağı işlemlerde en önemli nokta, sigorta bilgilerinin doğru bir şekilde girilmesidir.

Ne zaman emekli olurum

SGK 4A HİZMET DÖKÜMÜ ALMA

SGK Hizmet Dökümü almak için öncelikle E-Devlet şifresine sahip olmanız gerekir. E- Devlet şifresini TC Kimlik Numaranız ile başvurduğunuz PTT Merkez Müdürlükleri veya yetkili şubelerden şifrenizi 2 TL karşılığında temin edebilirsiniz.

SGK 4A HİZMET DÖKÜMÜNÜZÜ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ!