Muhteşem Yüzyıl Kösem 5.bölüm fragmanı | Giray kardeşler kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem 5.bölüm fragmanı | Giray kardeşler kimdir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2015 16:20

Başrollerini Beren Saat, Ekin Koç, Hülya Avşar, Anastasia Tsilimpou gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Muhteşem Yüzyıl Kösem Perşembe akşamı Star TV ekranlarında yeni bölümüyle izleyiciyle buluşacak. Heyecanın hiç eksilmediği dizide bu bölümde izleyiciyi neler bekliyor? Fahriye Sultan'ı evlendirilecek mi?

Haberin Devamı

Yapımcılığını Tims Productions, senaristliğini Yılmaz Şahin, yönetmenliğini ise Yağız Alp Akaydın ve Mert Baykal'ın üstlendiği Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi perşembe akşamları Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Başrollerini Beren Saat, Ekin Koç, Hülya Avşar, Anastasia Tsilimpou, Berk Cankat, Mete Horozoğlu, Erkan Kolçak Köstendil, Gülcan Arslan, Kadir Doğulu, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Nadir Sarıbacak ve Fikret Kuşkan gibi isimler paylaşıyor.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 5.bölümü ile yarın akşam 20.00’de Star TV’de!

Muhteşem Yüzyıl Kösem 5.bölüm fragmanı | Giray kardeşler kimdir


MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Fahriye Sultan, Ahmed’e meydan okuyor! Şahin Giray, Ahmed’i öldürmek için harekete geçiyor ve hiç umulmadık biri ona yardım ediyor! Reyhan Ağa, Anastasia’nın gerçekleri hatırladığını anlıyor! Müthiş kovalamaca şok bir şekilde sonlanıyor! Ahmed kendisine söylenen yalanların peşine düşüyor! Çok güvendiği birinin geçmişindeki karanlık sır açığa çıkıyor! İskender Anastasia’ya saraydan kaçması için yardım ediyor! Anastasia özgürlüğü ile aşkı arasında bir seçim yapmaya çalışırken, bir masum canından oluyor! Anastasia’nın yokluğunda, Ahmed ölümün kıyısına geliyor!

Fahriye Sultan ile Mehmed Giray’ın yaşadığı gizli aşk saraydaki herkesi şok eder. Safiye bu skandalı unutturmak için harekete geçerken, Sultan Ahmed, Mehmed Giray’ın idamına hükmeder.

Reyhan Ağa, Anastasia’nın büyük sırrı hatırladığını öğrenince dehşete düşer. Anastasia büyük bir tehlikeyle karşı karşıyadır.

Şahin Giray ise büyük planını devreye sokar. Ahmed’i öldürüp Osmanlı tahtını ele geçirecektir. Şahin’e yardım eden Ahmed’in çok yakınındaki bir isimdir. Öyle ki bu ihanet hanedanın sonunu getirmek üzeredir!

Gizli bahçede Anastasia ile karşılaşan İskender, saraydan kaçması için ona yardım etmeyi kabul eder. Anastasia kaderini değiştirecek kararın eşiğindedir. Ya özgürlüğünü seçip saraydan kaçacak, ya da aşka teslim olacaktır.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 5.BÖLÜM FRAGMANI


MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 5.BÖLÜM FRAGMANI - 2


MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Muhteşem Yüzyıl Kösem 5.bölüm fragmanı | Giray kardeşler kimdir

Haberin Devamı

Ahmed, İskender’in kaderini değiştirecek bir karar veriyor! Safiye Sultan, kızı Fahriye’yi evlendirmek için öyle bir isim öneriyor ki herkes şaşkına dönüyor! Fahriye Sultan ile Mehmed Giray arasındaki gizli aşk ortaya çıkıyor! Anastasia, haremdeki kızların saldırısına uğruyor! Derviş’in hızlı yükselişi divanda itirazlara sebep oluyor! Osmanlı’nın iki azılı düşmanı Şahin Giray ve Celaliler güçlerini birleştiriyor! Anastasia saraydan kaçmak için kendisine yardım edecek kişiyi buluyor.

Haberin Devamı

İSKENDER'İ NELER BEKLİYOR?
İskender, gizli bahçede başbaşa olan Ahmed ve Anastasia’nın karşısına getirilir. Anastasia bu kişinin kim olduğunu merak ederken, İskender’in hayatı Ahmed’in verdiği kararla geri dönülmez biçimde değişir.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 5.bölüm fragmanı | Giray kardeşler kimdir


FAHRİYE SULTAN KİMİNLE EVLENDİRİLECEK?

Tüm ekibinin dağıtılmasının ardından Safiye Sultan ile Ahmed arasında ipler iyice gerilir. Safiye, Ahmed’i etkisi altına almak için yeni bir yol izlemeye karar verir ve kızı Fahriye’yi evlendirmek için şok bir isim önerir.

Ahmed’in Anastasia’ya olan aşkı, başta Mahfiruz ve Şayeste olmak üzere haremdeki tüm cariyelerin canını sıkmaktadır. Anastasia’ya haddini bildirmenin zamanı gelmiştir. Haremde masum bir söz dalaşıyla başlayan kavga korkunç bir şekilde sonuçlanır.

Haberin Devamı

Mehmed Giray’ın Fahriye Sultan’a yazdığı mektup, haremde öyle birinin eline geçer ki gizli aşk ortaya dökülür. Mehmed Giray için tehlike çanları çalmaktadır.
Anastasia için saray gitgide tehlikeli bir hal almıştır. Ancak saraydan kaçmak için yardıma ihtiyacı vardır. Ve ümidinin tükendiği bir anda ona yardım edecek kişi karşısına çıkar!

Muhteşem Yüzyıl Kösem 5.bölüm fragmanı | Giray kardeşler kimdir


GİRAY KARDEŞLER KİMDİR?

Saltanatın ve hanedanın yeni düşmanları.
Osmanlı’ya ve Osmanoğulları’na bağlı olarak Kırım’da hüküm süren Giray Hanlığı’nın iki hanzadesi olan Şahin ve Mehmed Giray’lar İstanbul’da gözetim altında tutulmakta, her ikisi de bunu misafirlik olarak değil esaret olarak görmekte.

Haberin Devamı

Şahin’in hayallerini Cengiz Han, Mehmed’in hayallerini ise Safiye Sultan’ın kızı Fahriye süslüyor.
Her ikisinin içinde ise dünyaya gururla kükreyeceği günü bekleyen bir aslan yatıyor.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 5.bölüm fragmanı | Giray kardeşler kimdir


ŞAHİN GİRAY (ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL) KİMDİR?

Erkan Kolçak Köstendil 16 Ocak 1983 Bursa doğumludur. Türk Oyuncu ve Şarkıcı Liseyi Bursa Atatürk Lisesi'nde tamamlamıştır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur.

Çeşitli tiyatro oyunlarında, film ve dizilerde rol almıştır. İlk Facebook dizisi Mukadderat'ı yazıp yönetmiştir (2009). Ayrıca çektiği kısa film Vakit, Galatasaray Üniversitesi Sinepark Kısa Film Yarışması 'En iyi senaryo -En iyi görüntü'. Kral Midas Kısa Film Yarışması 'En İyi Film-En İyi Yönetmen'. 47. Antalya Altın Portakal Film Festivali Özel Gösterim iyi senaryo-en iyi görüntü-en iyi yönetmen-en iyi film ödüllerini almıştır.

Haberin Devamı

Amsterdam ve İstanbul’da çekimleri tamamlanan orta metraj film olan "Torbacının Esrarı" yazıp yönettiği bir diğer filmidir. "Tarot", “Inside The Door” adlı kısa filmlerde rol almıştır. Yazdığı, yönettiği ve oynadığı "Karşı Cinsle Tanışma Sanatı" adlı tiyatro oyunu Isparta “sanal cafe”de sahnelenmiştir. İkincikat'ta oynanmaya devam eden "AuT" adlı oyunda çok başarılı bir performans sergilemektedir.

2009 yapımı “M.A.T” dizisinde, 2012 yapımı "Babalar ve Evlatları" dizisinde, 2008 yapımı “Güz Sancısı” filminde rol almıştır. Karlos karakterleriyle büyük bir çıkış yakalayan başarılı oyuncu ve yönetmen Ulan İstanbul dizisinde Yaren karakterini oynayan Şebnem Bozoklu ile beraber seslendirdiği Yanarım adlı şarkı youtube de 50 milyon'dan fazla tıklanma almıştır.