MHRS'den randevu alıp gitmeyenler için harekete geçildi! Hastane randevusuna gitmeyen 15 gün randevu alamayacak

Güncelleme Tarihi:

MHRSden randevu alıp gitmeyenler için harekete geçildi Hastane randevusuna gitmeyen 15 gün randevu alamayacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2022 17:08

Sağlık Bakanlığı, MHRS üzerinden hastane randevusu alıp gitmeyenler için harekete geçti. Randevularda oluşan yoğunluğun azaltılması için yaptırım uygulanacak. Oluşturduğu randevuya gitmeyeceği halde iptal etmeyenler 15 gün aynı bölümden tekrar randevu alamayacak.

Haberin Devamı

Sağlık Bakanlığı, hastanelerde oluşan yoğunluğun önüne geçmek için yeni bir adım attı. MHRS üzerinden aldığı randevuya gitmeyeceği halde iptal etmeyenler için yeni bir uygulama başlatıldı. Buna göre aldığı randuya gitmeyenler, 15 gün boyunca aynı branştan randevu alamayacak. Uygulanacak yaptırımla karşılaşmamak için randevu saatine kadar iptal işleminin yapılması gerekiyor.

BAKAN KOCA AÇIKLADI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, randevularını iptal etmeyenlerin 15 gün aynı branştan randevu alamayacağını duyurdu. Bakan Koca'nın sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı mesaj şu şekilde;

MHRS’DEN Randevu alıp da gelmeyeceği halde randevusunu iptal etmeyenler, randevusundan önce aynı branşta muayene olanlar, artık aradan 15 gün geçmeden yeni bir randevu alamayacak. UYGULAMA BAŞLADI. İhtiyacı öncelikli hastalar başta olmak üzere, halkımıza hayırlı olsun.

Haberle ilgili daha fazlası: