Kertenkele 44.bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Güncelleme Tarihi:

Kertenkele 44.bölüm fragmanı yayınlandı - izle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2015 17:18

ATV 'nin sevilen dizisi Kertenkele 44.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler olacak? Hocanın kimliği ortaya mı çıkıyor? Kertenkele kendini ele mi verecek?

Haberin Devamı

ATV’nin heyecanla izlenen dizisi Kertenkele, yeni bölümü olan 44.bölümün fragmanını yayınladı.

Hocanın kimliği ortaya mı çıkıyor? Kertenkele kendini ele mi verecek? İmkansız bir aşk ve hayatın acı yüzü Kertenkele 44. bölümüyle ekranlarınızda olacak! Polisin her yerde aradığı Kertenkele yakayı sonunda ele mi verecek? Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan Kertenkele'nin hikâyesi her Cumartesi ATV’de!

Kertenkele 44.bölüm fragmanı yayınlandı - izle


KERTENKELE 44. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hapiste olan Kertenkele, Zehra ve Betül için birşeyler yapmanın çaresini bulabilecek mi? Sokrat'ın kaçırdığı Zehra ve Betül'ü kurtarmanın mutlaka bir yolu olması gerektiğini bilen Kertenkele eğer bir şeyler yapamazsa hayatta en sevdiği, en değer verdiği 2 kişinin ölmesine yol açacak!

Aşkı, sevdası Zehra'yı ölüme bıramaz! Diğer taraftan Betül'le de tam abi kardeş ilişkisi kurmuşken onu da bırakamaz! Kertenkele malikâneye gelerek farkında olmadan kendini büyük bir tehlikenin içine atmıştır. Zehra'dan intikam almaya kararlı olan Melis, Kertenkele'nin yaşadığını gizleyebilmek için her şeyi yapmayı göze alacaktır. Ünsal, Kertenkele'ye ulaşabilmek için Deli Kenan'ın peşine düşer.

Levent ise Selin'e yapacağı evlenme teklifini planlamakla meşguldür. Kertenkele, Ahmet Şimşek kimliği ile sınıfın haylaz öğrencilerine göz açtırmamaktadır ve yeni hayatında Melis ile samimi bir arkadaşlık kurmaya başlamıştır. Melis bir taraftan Kertenkele'yi Zehra'dan saklamaya çalışırken öteki yandan Kertenkele'nin ilginç tavırlarını çözmeye çalışmaktadır.

Kertenkele'nin kız kardeşi Betül'le karşılaşması Melis için her şeyin değişmesine neden olacaktır. Zehra, Melis ve Kertenkele'nin yolları bir gece kulübünde kesişince işler içinden çıkılmaz bir hal alır.

KERTENKELE 44.BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

KERTENKELE 43.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kertenkele'nin Melis'i ölümden kurtarışına şahit olan Zehra öfkeden deliye döner. Kertenkele ise Melis'in tekrar kendisine zarar vermesinden korkmaktadır. İki kadın arasında kalan Kertenkele Zehra'ya kendini affettirmeye çalışır. Ekrem, Melis'in Kertenkele'nin evinde kaldığını öğrendiğinde çılgına döner, ne pahasına olursa olsun Melis'i Kertenkele'den uzak tutacaktır.

Haberin Devamı

Ünsal ise Kertenkele'nin ikiz kardeşi Ahmet Şimşek'in yerine geçtiğine inanmaktadır. Bundan dolayı Kertenkele'yi suçüstü yakalamak zorunda olduğunun farkındadır. Ama gözünü o kadar karartmıştır ki, Kertenkele'yi yakalamaya çalışırken suç işler ve tutuklanır. Fakat Ünsal'ın Kertenkele'yi öldürmeden hapse girmeye niyeti yoktur. Sokrat ise Kertenkele'yi öldürmek için büyük bir plan yapar, fakat bilinmeyen bir el bu plana engel olacaktır.