Kertenkele 42.bölümde neler olacak? | izle

Güncelleme Tarihi:

Kertenkele 42.bölümde neler olacak | izle
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2015 15:11

Hafızası yerine gelen Kertenkele, komiser Ünsal’dan nasıl kurtulacak? Kendisine aşık olan Melis’ten onu kırmadan nasıl ayrılacak? Yeni bölüm fragmanı yayınlanan dizide neler olacak? Son bölümde neler olmuştu?

Haberin Devamı

Hafızası yerine gelen Kertenkele, komiser Ünsal’dan nasıl kurtulacak? Kendisine aşık olan Melis’ten onu kırmadan nasıl ayrılacak? Peşindeki Sokrat’ın yanında bir de Zehra’nın dedesi de peşine mafyayı takar. Tüm bu karmaşıklıkta kız kardeşinin evliliğine nasıl bir tepki verecek? Herkes tarafından yaşadığı öğrenilen Kertenkele’nin maceraları asıl şimdi başlıyor.

Kertenkele Yeni Bölümde Neler Olacak?

Zekâsı sayesinde hayatta kalmayı başaran Kertenkelenin hafızası yerine gelmiştir. Her şeyi hatırlamaktadır. Düşmanlarından korunabilmek için geçmişin izlerini silip Ahmet Şimşek kimliğine iyice sarılır.
Emniyetteki görevine geri dönen Ünsal, Kertenkele’nin Ahmet Şimşek’in yerine geçtiğini öğrenecek ve ne pahasına olursa olsun bunu kanıtlamaya çalışacaktır.

KERTENKELE 42.BÖLÜM FRAGMANI 

Haberin Devamı

Kertenkele 41. Bölümde Neler Oldu?

Kertenkele’nin yaşadığını öğrenen ve yine son anda elinden kaçıran Sokrat sayesinde Melis’in Ahmet diye Kertenkele ile görüştüğünü öğrenen Ekrem Bey Melis’i iyice köşeye sıkıştırır.

Selin ile nişanlanması gereken Levent, Kertenkele’nin yaşadığını kendi gözleriyle görünce Kertenkele’nin peşine düşer ve nişanına geç kalır. Levent ve polislerden kurtulan Ahmet Hoca Melis’in annesinin daveti üzerine nişana doğru gitmektedir ancak nişan iptal edilmiştir.

Sokrat’ın mekânını öğrenen ve basan Deli Kenan da Kertenkele’nin yaşadığını öğrenmiştir. Ekrem Bey’in Kertenkele’ nin peşine taktığı adam takibini sürdürmektedir. Öte yandan Betül Kertenkele’nin yaşadığını öğrendi.