Karagül 98. yeni bölüm fragmanı izle

Güncelleme Tarihi:

Karagül 98. yeni bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2015 14:19

Fox ekranlarının sevilen dizisi Karagül'ün 98. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde de heyecan yine dorukta olacak. İşte geçen bölümün detayları ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Dizi severlerin 4 sezondur merakla takip ettiği Karagül cuma akşamı yeni bölümüyle izleyecilerinin karşısına çıkacak. Dizi, geçen bölüm olduğu gibi bu bölümde de dizi severleri ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor. Peki Karagül'ün geçen bölümünde neler oldu?

KARAGÜL 98. BÖLÜM FRAGMANI

KARAGÜL 97. BÖLÜM DE NELER OLDU?

Maya gerçeği öğrendi

Maya ve Ada’nın başına gelenlerden sonra, artık olanlara dayanamayan Maya annesini adam akıllı sıkıştırır... Ebru, Maya’ya gerçeği söyler... Artık Maya için işin rengi değişmiş, olayları farklı bir açıdan görmeye başlamıştır.

Baran ve Ada yeniden bir araya geldi

Diğer yandan katil olma duygusunu kaldıramayan Ada, intiharın eşiğine kadar gelir. Her ne kadar sevmiyor ve istemiyor gibi görünse de aralarındaki kardeşlik bağının gücü, Baran ve Ada’yı yeniden bir araya getirir. Ebru’nun vereceği büyük karar, kızını girdiği bataklıktan kurtarabilmek için yeterli olacak mı?

Haberin Devamı

Narin teselliyi Oğuz'un omzunda buluyor

Kendal, Kenan’ın hazırladığı tuzağa doğru son hız gitmektedir. Kaderin kavuşmalarına bir türlü izin vermediği Oğuz ve Narin, hayattan alabilecekleri kadarını almak için yeniden bir araya gelirler... Narin ihtiyacı olan tek teselliyi, Oğuz’un omuzunda bulurken, Sibel’in yaşadığını ve yerini öğrenen Özlem, Sibel ve Kasım’ı Kendal’a söyleyecek mi? Rüstem ve Kendal’ın zorla aklına soktuğu Melek’i takıntı haline getiren Merdan, Melek ve Sabri’nin aşkına gözleri ile şahit olur. Bunu kendine yediremeyen Merdan, belki de hayatının hatasını yapar ve Sabri’yi vurur.