Kaderimin Yazıldığı Gün 44. Bölüm Fragmanı İzle

Güncelleme Tarihi:

Kaderimin Yazıldığı Gün 44. Bölüm Fragmanı İzle
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2015 10:44

Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Kaderimin Yazıldığı Gün'ün yeni bölüm fragmanı yayında. Dizi severleri yeni bölümde büyük süprizler bekliyor. İşte yeni bölüm fragman ve detayları...

Haberin Devamı

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde heyecan dorukta. Bu hafta yayınlanacak olan 44. bölümün fragmanı yayınlandı. İşte 44. bölüm fragman ve detayları...

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 44. BÖLÜM DETAYLARI

Kahraman Elif’i ikna edebilecek mi?
Kahraman, Elif’in dediklerine inanmamıştır, kıskançlığına verir. Defne’nin bu kadar kötülüğü yapabileceğini düşünemez. Defne zor da olsa amacına ulaşmış görünmektedir.

Konakta kıyamet koparken, Kıymet de Maksut ve Yakup’un kardeş olduğunu öğrenmiştir. Ne yapacağını şaşırır. Geçmişte yaktığı canlar hesap sorar gibi karşısındadır.

Maksut’un ameliyatıysa iyi geçmiştir, sonunda kendine gelir. İlk sayıkladığı isim Elif olur. Elif’le ilgili önemli bir karar alacaktır...

Şükran Kıymet'i yakın takibe alacak
Şükran ise Kıymet’i yakın takibe almıştır. Sürekli plan yaparken Yakup’u da idare etmek zorundadır. Yakup’un Maksut’la ilgili planları bir anda başka bir yön alacaktır. 

Haberin Devamı

Selim Canan'ın kedisine aşık olduğunu öğrenince şok olacak
Canan’ın kendine aşık olduğunu öğrenen Selim şoktadır. Aysel’le restleşir. Melek’e ulaşamamaktadır. Bu karmaşadan çıkayım derken öğrenecekleri onu çok sarsacaktır. 

Elif'i ikna etmek kolay olmayacak...
Kahraman Elif’in kızgınlığın geçeceğini ve eve döneceğini hayal etse de, Elif’i ikna etmesi kolay olmayacaktır. Onu yakınında tutacak başka bir yol bulmak zorundadır. Bir karar verir; bunun Elif’le hayatını ne kadar etkileyeceğinin farkında değildir.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 44. BÖLÜM FRAGMANI

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 43. BÖLÜM ÖZETİ

Defne ve Ece’nin eve gelmesine şoke olan Elif, mecbur durumu kabul eder. Kahraman ise onun ne kadar üzüldüğünün farkındadır.. Ama başka çaresi yoktur. Defne ise zaferinden çok memnundur.

Öte yandan Saadet Yakup’un yardımını kabul eder. Maksut ameliyat olacaktır. Ana oğul giderek yakınlaşmaktadır.. Köşeye sıkışan Kıymet Şükran’a yakalanır. İkili Saadet’i alt etmek için uğraşırken, Kıymet öğreneceği gerçekle şoke olacaktır.Konakta sular bir türlü durulmamaktadır. Defne planını ince ince işlerken, açık vermekten kurtulamaz. Elif onu çoktan göz hapsine almıştır.

Selim ve Melek’in arası Canan yüzünden açılmıştır. Selim Canan’dan hesap soracaktır. Ama onu zor günler beklemektedir. İki ateş arasında kaldığını öğrenecek ve çok önemli bir karar alacaktır.Kahraman bir yandan ailesini korumaya çalışırken, hisseleri Maksutlardan geri almayı başarır. Celal’le çok güzel bir plan yaparlar. Ne kadar kızgın olsa da Elif’e aşkı her şeyden kuvvetlidir. Ona çok güzel bir sürpriz yapmaya hazırlanır.

Haberin Devamı

Elif ise Defne’den iyice şüphelenmeye başlamıştır. Görüp duydukları karşısında şoke olacaktır. Artık Defne’nin yaptıklarını ifşa etme vakti gelmiştir.