İnadına Aşk 24.bölüm fragmanı çıktı!

Güncelleme Tarihi:

İnadına Aşk 24.bölüm fragmanı çıktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2015 14:41

Fox TV'nin sevilen dizisi İnadına Aşk 24.bölümüyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İlgiyle beklenen İnadına Aşk 24.bölümü fragmanı yayınlandı. İnadına Aşk 24.bölümüyle 10 Aralık Perşembe 20.00'de Fox TV'de.

Haberin Devamı

İnadına Aşk 24.bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını Sinegraf’ın üstlendiği, başrollerini Açelya Topaloğlu ile Can Yaman’ın paylaştığı dizide Osman Sınav yönetmen koltuğuna oturuyor. Fox TV ekranlarının ilgiyle beklenen dizisi İnadına Aşk heyecanlı ve komik senaryosuyla bu haftada seyircileri ekrana kilitleyecek. İnadına Aşk 24.yeni bölümüyle 10 Aralık Perşembe dizi severlerle buluşacak.

İNADINA AŞK 24.BÖLÜM 1. FRAGMANI

İNADINA AŞK 24.BÖLÜM 2. FRAGMANI

İNADINA AŞK 24.BÖLÜM 3. FRAGMANI

İNADINA AŞK 23. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Yalın, herkesi dağ evinde bırakıp ortadan aniden kaybolur. Defne, Yalın’a ulaşmak için her şeyi dener. Adem’i bile peşine takar ama sonuç olumsuzdur. Oysa Yalın hiç kimsenin ummadığı bir yerde soluğu alır. Eski sevgilisi Aslı’nın evindedir.

Haberin Devamı

Songül ve Damla, Defne ile Yalın’dan özür dileme konuşması için provalar yapar. Yalın hiçbir şey olmamış gibi şirkete gelir. Defne, Yalın’a her yaklaşmak istediğinde onun duvarlarına toslar.

Çınar ise elleriyle duvarını yıktığı evi Yeşim’e göstereceği için çok heyecanlıdır. Bakalım Yeşim, Çınar’ın bu sürprizini görünce nasıl bir tepki verecektir? Leyla, velilerle çıktığı kahvaltıda üniversiteden eski bir arkadaşı ile karşılaşır. Leyla’nın aksine kariyerinde ilerlemiş olan bu arkadaş, Leyla da yeniden çalışma isteği doğurur.